Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Soru Sorma Özelliği Çıkmıyor! (iPhone-Android)

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya uygulamalarından

Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram uygulamasına her gün farklı güncellemeler geliyor. Daha önceden hikaye özelliği yoktu sadece SnapChat uygulamasında hikaye özelliği bulunuyordu. Instagram tarafından da bu özellik saha sonra alındı. oldukça popülerleşen Instagram hikaye özelliği sayesinde paylaşım yapabiliyorsunuz. Yapmış olduğunuz paylaşımlar 24 saat sonra siliniyor. Hikaye bölümüne güncelleme ile birçok özellik geldi. Hikaye kısmında GIFkonumsoru sormaanketetiket gibi birçok farklı özellik yer almaktadır.

Bu yazımızda da Instagram’da hikaye uygulamasında olan soru sorma özelliğinde yaşanan sorun hakkında çözüm arayacağız. Soru sorma özelliği sayesinde cevap vermek isteyenler için yanıtla özelliği yer almaktadır. Soru sorma özelliğinin çıkmamasının bazı nedenleri vardır bunlar; yanlış yerde aramanızdan kaynaklı olabilir cihaza uyumlu olmayabilir uygulamanın sürümü güncel olabilir fakat cihazınızda tamamlanmamıştır. Son olarak hesabınızda oluşan bir sorundan kaynaklı olabilir.

Bu durumun çözümü için de telefonunuzu kapatıp baştan açarak yenileyin. Instagram uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin. Başka bir cihazdan girerek olup olmadığını kontrol edin. Başka bir Instagram hesabınızı da telefonunuzda deneyerek olup olmadığını kontrol edin.

Bazı kullanıcılara henüz bana soru sor özelliği ulaşmamış olabilir. Yukarıda yazan sorunun nedenini ve çözümleri dikkate aldığınız zaman bu sorunun neden oluştuğunu bulabilirsiniz. Eğer başka cihazlarda çıkıyor sizin cihazınızda çıkmıyorsa bu güncellemeden kaynaklı bir sorun da olabilir. Yukarıda bulunan adımlar sayesinde sorunun çözümüne ulaşmış olursunuz.