Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Takip Limitleri 2019

Popüler sosyal medya uygulamaları

Popüler sosyal medya uygulamaları arasında yerini alan Instagram gün geçtikçe daha da çok kullanıcı kazanmaktadır. Kullanıcı sayısı arttıkça alınan önlem de artıyor.

Alınan önlemlerden biri de Instagram üzerinden art arda takip yaptığınız zaman belirli bir limiti geçtikten sonra Instagram tarafından engel yersiniz. Bu engel kısa süreli olsa da o süre içinde başka kullanıcı takip etmeniz yasaklanır. Bu limiti sürekli olarak geçtiğiniz zaman bir süre sonra Instagram tarafından yediğiniz engel uzun sürebilir hatta cihazınızın askıya alınmasına bile sebep olabilirsiniz.

Instagram tarafından takip etme limiti en fazla 7500 kişidir. Bu limiti aştığınız zaman Instagram karşınıza hata çıkarır ve daha fazla kullanıcı takip etmenize engel olur. Instagram tarafından alınan bu önlemin asıl amacı spam hesaplarını önlemektir. Aynı zamanda 1 saatte en fazla 160 kişiyi takip edebilirsiniz bu limiti aştığınız zaman başka kullanıcıları takip edemezsiniz. Belirli bir saat sonra kullanıcıları takip etmeye tekrar devam edebilirsiniz.

Takipçi limiti dışında beğeni limitinden de bahsedecek olursak bir saat içerisinde en fazla 300 kişiyi beğenebilirsiniz. Bu beğen limitini aştığınız zaman belirli bir süre beğeni yapamıyorsunuz. Beğeni limiti aynı zamanda spam olarak bildirilebilir.

Instagram’da yorum yapma limiti ise bir saat içerisinde 200 olarak belirtilmiştir. Aynı zamanda yorum uzunluğu 2200 karakter olarak belirtilmiştir. Son olarak Hashtag etiket limiti ise 30’dur daha fazla Hashtag etiketi yapamazsınız.