Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’ın Gizli Mesaj Kutusunu Açma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram aynı zamanda gizli bir mesaj kutusuna sahiptir. Ancak gizli mesaj kutusu alanına bazen önemli mesajlar düşebiliyor. Gelen önemli mesajları bazen görmediğiniz için gizli mesaj kutusunun nasıl açılacağı konusunda sizlere yardımcı olacağız.

Birkaç adım sayesinde gizli mesaj kutusunu açtıktan sonra gelen mesajları isteğe göre kontrol edebileceksiniz. Gizli mesaj kutusunda sizinle ilişkisi olmayan kişilerden gelen bazı mesajlar bu alanda depolanır. Durum bu şekilde olunca bazen de spam kategorisine girmeyen önemli mesajlar bu alana girmiş olabilir. Eğer siz de Instagram’da yer alan gizli mesaj kutusunu açmak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Gizli mesaj kutusunu açmak için ilk olarak uygulamayı açın. Daha sonra uygulamanın ana sayfasında sağ üst alanda DM alanı yer alacaktır. Instagram Direct olarak adlandırılan bu alana tıklayın. Ya da ana sayfayı açtıktan sonra ekranı sola doğru kaydırın. Açılan direct mesaj kutusunda size gelen mesajlar yer alacaktır. Ancak üst alanda mavi bildirim şeklinde 1 mesaj isteği var gibi bildirim sayısı göreceksiniz.

Mavi bildirim alanına tıkladığınız zaman sizi gelen gizli mesajlar alanına yönlendirecektir. Profilinizin gizli olmasından kaynaklı olarak sizi takip etmeyen kişiler tarafından gelen mesajlar bu alana düşer. Gizli mesaj alanından gelen mesajın alt kısmında izin ver ya da geri çevir gibi iki seçenek yer almaktadır. Gelen mesajın önemine göre alt alanda tercih yapabilirsiniz.