Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternet Hızlandırma Yöntemleri Güncel

https://mobil13.com.tr/author/manager
İnternet hızlandırma yöntemleri nedir?

İnternet hızlandırma yöntemleri nedir? İnternet nasıl hızlandırılır? İnternet hızlandırmak için neler yapılabilir? İşte bugün sizlere internet hızlandırma konusunda bazı bilgiler vereceğiz…

İnternet günümüzün vazgeçilmez bir ağıdır. Tüm işlemlerimizi masaüstü ortam veya mobil ortamlarda internet ağına bağlanarak yapmayız. Ancak bazı durumlarda strese girme ve sinir hastası bile olmamız mümkün. Çünkü yavaş olan internet ağında işlem yapmak kadar zor ve sıkıntılı bir süreç yoktur.

Yavaş olan bu interneti hızlandırmak için bazı yöntemlerden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

İnternet hızlandırma yöntemleri

Kablo 

Eğer internete kablolu bağlanıyorsanız modem ile bilgisayar arasında yer alan kabloyu daima çok kısa tutmaya özen gösterin.

Wifi

Wifi ağı ile bağlanıyorsanız modem ile aranızdaki mesafenin az olmasına veya bir başka odada olan modemle sizin aranızda duvar gibi cisimler yer alıyorsa bu sorunların önüne geçerek daha yakın olun veya router gibi cihaz kurulumları yaparak hızınızı arttırabilirsiniz.

Çerezler (Cache)

Sürekli çerezleri temizlemeyin. Bir siteye girdiğinizde bilgisayarınız o sitenin açılış verilerini önbelleğe alacaktır. Bunun sebebi ise bir sonraki girişinizde tekrar sitenin açılış dosyalarını indirmeye gerek kalmadan saniyesinde açılması ve güncel işlemlerin yapılarak daha hızlı bir sörf yapmanız içindir.

Son yöntem

Bilgisayarınızı güncelleştirin modeminizi bir kere kapatıp açın ve Wifi ağına herkesi almayın. Bilgisayar parçalarının yazılım ile güncellemesi sizin daha hızlı işlem yapmanızı sağlayacaktır. Bu işlem sonrası modemi haftada 1 kapatıp açmanız sizin için daha iyi olacaktır. Wifi ağında ise ne kadar az kişi bağlanmış ise sizin işlem hızınız o kadar artacaktır.