Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone cihazında biriken mesajlar toplu olarak nasıl silinir ?

iPhone cihazınızda uzun süredir

iPhone cihazınızda uzun süredir birikmiş mesajları nasıl silebilirsiniz ? Bugün sizlere bu konudan bahsedeceğim.

Kullandığımız cihazımızda önemli mesajlarımız olabiliyor ve bu mesajları silmeyi unuttuğumuz zaman başkasının görmesine neden olabiliyoruz. Yıllardır biriken mesajlarımızı toplu olarak bir programa ihtiyaç duymadan nasıl silebiliriz ? Tüm mesajları silme işlemini herhangi bir programa ihtiyaç duymadan da yapabiliriz. Mesajlarımız eğer çok biriktiyse tek tek silmek işimizi zorlaştırıyorsa şimdi anlatacağım yöntemle hepsini aynı anda silebiliriz.

iPhone cihazında toplu mesaj silme işlemi ;

1- Cihazınızı açın ve ayarlar bölümüne girin. Birçok kullanıcı ayarlar kısmında böyle bir seçneği farketmediğinden toplu mesajı nasıl sileceğini bilmiyor.

2-  Mesajlar seçeneğine girin.

3- Karşınıza imessage kişi fotoğraflarını göster gibi seçenekler gelecek aşağıya doğru inin mesajları tut diye bi buton göreceksiniz oraya tıklayın.

4- Orada 30 gün 1 yıl sonsuza dek seçenekleri çıkacak karşınıza 30 gün seçeneğini seçin. Seçtikten sonra karşınıza eski mesajlar silinsin mi ? sorusu çıkacak sil butonuna bastığınız zaman 30 günden eski tüm mesajlarınız silinecektir.

Bazıları toplu mesajları silebilmek için iTunes yazılımı ya da iBackupbot uygulaması üzerinden silebilirsiniz diyorlar. Ancak İOS10İOS11 ve ileride çıkacak olan İOS12 sistemlerinde hiç bir programa ihtiyaç duymadan silebilirsiniz.

Bugün ki yazımızda sizlere program olmadan iPhonede birikmiş mesajlarınızı toplu olarak nasıl silebilirsiniz bunu anlattık. Eğer sormak istediğiniz sorularınız ya da görüşleriniz var ise yorumlar kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.