Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone hard reset atma 2019

https://mobil13.com.tr/author/manager
Apple cihazlarında bazen donma

Apple cihazlarında bazen donma ve kasma gibi sorunlarda hard reset atma ihtiyacı duyuyoruz. Peki hard reset nasıl atılır? İşte detaylar..

iPad ile iPhone modellerde bazı kullanıcılar yeri geldiğinde hard reset atmak isteyebilir. Bunun sebebi ise cihaz bazen yanıt vermez ve bu sorunu çözme isteği haliyle doğacaktır. Aslında iPhone açılmıyor veya ekran dondu gibi sorunları tuş yardımıyla çözmek oldukça basittir.

İlk olarak cihaz açıksa cihazın kapatılması ve bir süre sonra açılmasını sağlamalısınız. Sorun yiende devam ederse bu yöntemleri denemenizde fayda olacaktır.

iPhone 7 hard reset atma nasıl?

Cihazınızı açma tuşuna ve ses kısma tuşuna beraber basın. Apple logosu gelene dek basmaya devam edin. Daha sonra telefon açılacaktır. iPhone 8 model cihazlarda bu yöntemi deneyebilir.

iPhone X iPhone XS Max iPhone XR hard reset nasıl atılır?

Bu model cihazlarda ise ses açma tuşuna basıp çekin ve daha sonra ses kısma tuşuna aynı şekilde basın çekin. Daha sonra ise cihazı açma tuşuna logo gelene dek basmaya devam edin.

iPhone fabrika ayarına nasıl dönülür? 

Ayarlar menüsüne girin ve genel kısmına gidin. Daha sonra alt kısımda sıfırla sekmesine dokunun. Sizden bazı şifreler isteyecek girin ve tüm ayarları sıfırla diyin. Bu şekilde telefonunuz ilk günkü gibi olacaktır.

Sizlerinde soruları varsa eğer alt kısımdan yorum penceresine sorularınızı sizlerde sorabilirsiniz.