Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone için En İyi Şehir Kurma Oyunları!

Kaynaklar ve görevleri yönetirken

Kaynaklar ve görevleri yönetirken şehir inşa etmek oldukça hoşunuza gidebilir. Şehir kurarken küçük ya da büyük binalar inşa ederek genişletip güzelleştirmek fazlasıyla eğlenceli olabilir. Şehir inşası App Store’daki gibi en iyi türler arasındadır. Hayatınızda saatlerini ayırmak için oldukça mükemmel bir durumdur. Eğer iPhone ya da iPad’e sahipseniz ve şehir kurma oyunu arıyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız.

Megapolis


İlk olarak sizlere Megapolis oyunundan bahsedeceğiz. iPhone için oldukça başarılı şehir kurucusudur. Trafik kaynaklar vergiler ve benzer birçok şeyi yönetmenizi sağlayan oyun eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Megapolis oyunu ücretsiz bir oyundur. Fakat geliştirmek için sabırlı ve azimli olmanız gerektiği konusunu da sizlere hatırlatmış olalım.

Sanal Şehir Oyun Alanı HD

Sanal Şehir Oyun Alanı HD iPhone için şehir kurma oyunu. Şehir inşa etmek isteyenlerin indirebileceği bu oyun grafikleri ve mekanları ile fazlasıyla sağlam duruyor. Oyun City Island 5’ten daha makul görünen uygulama içi satın alımlarla da ayrıca ücretsiz. Genel olarak dengeli bir oyundur. Uygulama ücretsiz ve uygulamayı indirdikten sonra uygulama içi satın alımlar mevcuttur.

SimCity Buıldıt


Şehir kurmayı severler için olan diğer bir oyun ise SimCity BuildIt oyunudur. iPhone cihazlar için olan SimCity oyununu birden fazla bina tipine farklı haritalara ve zorluklara doğal afetlere sahiptir. Şehir inşası gerçekleştirirken siniriniz bozulabilir. Oyun hızlı başlar ve bağlandıktan sonra hızlı yavaşlar. Uygulama ücretsiz uygulamadır ve uygulama içi satın alımlar bulunmaktadır.