Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone ile iPad Ram Temizleme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bugün sizlere iPhone nasıl

Bugün sizlere iPhone nasıl hızlandırılır ve bellek nasıl temizlenir? Bu konuda bazı bilgileri aktaracağız. iPhone ram boyutu 1GB olarak önceki modellerde yer alıyor. Ancak iPhone 7 ile beraber 4GB RAM’e kavuştunuz. İşte detaylar…

Ram boyutu ne kadar fazla olursa cihazın performansı da o kadar artacaktır. Kullanmış olduğunuz veya açtığınız her uygulama RAM belleğinde yer almakta ve bu bellek üzerinde okunmaktadır. Cihazlarınızın belleği dolduğunda ise kasmalar ve donmalar gibi geç açılmalar başlayacaktır. Cihazınız kapatılıp açıldığında ise ram belleği temizlenmektedir.

Bu bakımdan bugün sizlere iPhone RAM temizleme hakkında merak ettiğiniz bazı yöntemleri açıklayacağız. Amacımız ise ram belleğini rahatlatmak oluyor. İşte iPad ve iPhone kullanıcıları için ram nasıl temizlenir? Lafı fazla uzatmadan başlayalım.

iPhone RAM temizleme

iPhone kullanıcıları RAM temizlemek için ilk olarak Home Tuşu‘na iki defa basın ve tüm uygulamaları kapatın. Bu işlem en basit işlemdir.

Buna ek olarak ise Power güç tuşuna basılı tutarak beraberinde home tuşuna basılı tutuyoruz. Bir kaç saniye sonra elma logosu gelince tuşlardan elinizi çekebilirsiniz. Telefon açılacak ve RAM boşaltılmış olacaktır. Cihazınız artık biraz daha hızlı olacaktır.

Bunlara ek olarak ise cihazlarına reset atarak RAM temizleyebilirsiniz. Respring işlemi cihazınızın RAM’ini temizleyecektir. Sizlerinde soruları varsa eğer yorum kısmından ulaşabilirsiniz.