Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Rehberinde Kişi Sıralama İşlemi!

iPhone rehberinde kişi sayısı

iPhone rehberinde kişi sayısı arttıkça listeniz daha da çok dolar. iPhone rehberinde kişi sıralaması sayesinde aradığınız kişiyi hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Kişilerinizi özelleştirmek sürekli artan kişi listenizi yönetmenin en iyi yoludur. iPhone rehber düzenleme ve iPhone rehber düzenleme alfabetik sıralama işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Eğer siz de iPhone rehberinizi sıralamak isterseniz aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

İlk olarak Ayarlar menüsüne gidin. Daha sonra kişiler simgesine dokunun. Sıralama Düzeni sekmesine tıklayın. iPhone kişilerinizin nasıl sıralamak istiyorsanız ona göre istediğiniz kişilere dokunmabilirsiniz. Sıralama düzeni iPhone kişi listenizi ad ve soyad tercihinize göre düzenlenir. Görüntüleme sırası daha farklıdır ve görüntü sırasını değiştirmek için görüntü sırası sekmesine dokunmanız gereklidir.

Bu durum sayesinde iPhone kişilerinizde ilk olarak soyad sonra ad şeklinde görüntüleme oluşturulmaktadır. iPhone rehberinize favori eklemek için de Kişiler uygulamasını başlatın. Daha sonra favori eklemek istediğiniz kişiye dokunun. Favori Ekle / Sık kullanılanlara ekle sekmesine tıklayın. Mesaj ya da telefon alanına dokunun. Kişi listesi için favori alanına eklemek istediğiniz telefon numarasına tıklayın.

Telefon ya da Facetime uygulamasını başlattığınız zaman en sevdiğiniz kişileri hızlı şekilde bulmak için sol alt köşede bulunan Sık Kullanılanlar düğmesine tıklayabilirsiniz. Bu durum sayesinde favori olarak eklediğiniz kişiler bu sekmede yerini alacak. Hızlı iletişimi oluşturduğunuz adımlar sayesinde gerçekleştirebileceksiniz. Takıldığınız yerler olursa yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.