Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Telefonlarda Kulaklık Bas Ayarı Nasıl Yapılır?

Kapalı kutu olarak lanse

Kapalı kutu olarak lanse edilen Apple ürünleri açık bir yazılım olmadığı için diğer geliştiriciler tarafından erişilemiyor ve birçok farklı şekilde piyasada yer almıyor. Bu yer yer daha ilgi çekici ve havalı gelse de bazen kullanıcıların istedikleri spesifik ihtiyaçlara da hitap edememesi problemini yaratıyor. Bu nedenle iPhone içerisinde üretim gerçekleştirilirken veya güncellemeler getirilirken her şeyin önceden tahmin edilmesi gerekiyor. Ancak bunun pek mümkün olmadığı da söylenebilir. Çünkü her kullanıcı kendisine özel farklı bir bekenti içerisinde olabiliyor. Bu cihazlarda yapılmak istenen bir diğer düzenleme ise kulaklıklardaki bas ayarı idi. Bunun nasıl yapılacağını şirketin yazılımcıları dahili sistemlerine entegre etmişler. Sizlerse sadece ekolayzıra ulaşarak buradan ayarlamaları yapmakla istediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz.

Sadece iPhone değil iPad cihazlarında da belirli bir ses dengesi kurulmuştur. Daha satın aldığınızda bu dengeden memnun kalabilirsiniz ancak bazı kişiler için durum aynı değildir. Yetersiz bulduğunuz noktada müdahale ederek kendinize uygun ses dengesiyle müzikler dinlemek isteyebilirsiniz.

iPhone ve iPad Cihazlarda Kulaklık Bas Ayarı Nasıl Yapılır?

Öncelikle telefononuzun Ayarlar kısmından Müzik uygulamasını seçiniz.

iphone-kulaklik-bas-ayari-nasil-yapilir

Müzik sekmesindeki Çalma menüsüne ulaştıktan sonra EQ bölümünü açın.

iphone-kulaklik-bas-ayari

Burası sizini ihtiyacınız olan ekolayzır kısmı. Buradaki değişikliklerle kulaklıklarınızdaki sadece bas ayarını değil diğer değişiklikleri de gerçekleştirebilirsiniz.

iphone-kulaklik-bas-ayari-yapimi

İhtiyacınıza göre seçtiğiniz alternatifleri ayarladıktan sonra (örneğin bas yükseltici) onaylayın. Yaptığınız değişiklikler kabul edilerek istediğiniz dengede dinleme keyfini yaşayabilirsiniz.