Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone titreşim çalışmıyor çözümü nedir?

Selamlar bugün sizlere iPhone

Selamlar bugün sizlere iPhone titreşim sorunu hakkında bazı çözüm önerilerinden bahseceğiz.

Yeni iPhone kullanıcıları daima bazı yerlerde takılmış ancak alıştıktan sonra iPHone model cihazları çok beğenmişlerdir. Bugün ise iPhone titreşim hatası karşısında nasıl bir düzeltme veya çözüm yoluna başvurmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

Telefonlarda titreşim sorunu iki halde meydana gelmektedir. Birincisi yazılımsal olurken diğeri ise fiziksel oluyor. Yazılımsal sorunlar genelde güncelleme veya resetleme ile düzelmekteyken fiziksel durumlarda tamir edilmesi gereken bir donanım parça ortaya çıkmaktadır.

İPHONE TİTREŞİM SORUNU ÇÖZÜMÜ

iPhone menüsü içerisinden titreşim sekmesine gelin ve kontrol edelim. Titreşim menüsü içerisinde Çaldığında Titret ve Sessizken Titret şeklinde iki ayar yer alıyor.

Çaldığında titret ayarı çağrı geldiğinde titreme özelliğini aktif eder. Bir diğer ayar ise sessizken titret oluyor. Bu ayar ise telefonun sesi kapalıyken sessiz moddayken bildirimler geldikçe titreşim sunar.

Ek olarak telefonun sol kısmında ses kısma açma tuşu üzerinde bir tuş yer alıyor. Bu aşağıda olursa sessiz mod. Yukarıda olursa sesli mod olarak ayar sunar.

Telefon yazılımınızı güncellemeyi unutmayın.