Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone uygulama kendiliğinden kapanıyor hatası!

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone uygulamalar otomatikmen kendisi

iPhone uygulamalar otomatikmen kendisi kapanıyor. Nedir bu sorun işte detaylar…

iPhone‘da kısa süre önce uygulamaların kendiliğinden kapandığına dair sizlerden 30-40 kadar yorum geldi. Bizlerde bu sorun için bir test aşamasına girdik ve elde ettiğimiz verileri sizlerle paylaşmak istedik.

iPhone uygulamalar kendiliğinden kapanıyor elbette tek iOS’da olan bir sorun değil. Bu sorun Android ve diğer platformlarda da meydana çok sık gelmekte. Ama iOS’da ki durum Android den tamamen farklı. Çünkü Android virüslere kapısı açık bir sistem olduğu için bir çok sorun mevcut.

Uygulama kapanma sorununun çözümü nedir?

Uygulamaların kapanma sorunu iPhone’da yazılımında ilk defa anlık olarak yaşadık. Bu bakımdan asıl nedenin yetersiz depolama alanı olduğunu düşünüyoruz. Uygulamanın sistem üzerinde stabil doğru bir şekilde çalışması için verilerini kaydedip bir işlem içerisinde olması gerekiyor. Bunun için yeterli alan yoksa sistem kapanacaktır.

Depolama alanını boşaltın ve tekrar kontrol edin. Eğer güncelleme geldiyse telefonu veya uygulamayı güncellemeniz gerekecektir. Bunlara rağmen devam ediyorsa eğer uygulamayı silin ve baştan yükleyin.