Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Uygulamalarını Silme İşlemi

Bu yazımızda iOS işletim

Bu yazımızda iOS işletim sistemine sahip cihazınızda kaldıramadığınız uygulamalar konusunda yardımcı olacağız. Apple tarafından son dönemlerde iOS 13 için çalışmalar içinde olduğunu çoğu kullanıcılarımız biliyor. Gelen yeni sürümleri sayesinde daha da fazla özellik beklenmektedir. Ancak Apple tarafından gelen güncellemeler beklenildiği gibi olmuyor ve güncelleme sonrası pil seviyesinde sorun oluşuyor. Sadece şarj sıkıntısı değil aynı zamanda Wi-Fi bağlantısının olmaması gibi sorunlar da ortaya çıkıyor.

Eskiden uygulamanın üzerine basılı tuttuğumuz zaman uygulamaları silebiliyorduk. Ancak Apple tarafından bazı değişiklikler geldi ve eskiden üzerine basılı tuttuğumuzda ‘X’ işaretini görebiliyorduk şimdi göremiyoruz.

Üzerine basılı tuttuğumuz zaman karşımıza paylaş seçeneği çıkmaktadır. iPhone cihazlarda uygulamayı silmek için uygulamaya dokunun. Yani direk basılı tutmadan hafif bir şekilde dokunmanız gerekecektir. Ekrana doğru bir şekilde dokunduğunuz zaman silmek işareti yani ‘X’ karşınıza çıkacaktır.

Uygulamayı silmek için ‘X’ alanına bastıktan sonra silinmesi için onay istenecektir ve onayınız alındıktan sonra silinecektir. Bazen çarpı işaretine basıp onay verdikten sonra silinirken hata oluştu şeklinde bir uyarı karşınıza çıkabilir. Bu hata karşınıza çıkıyorsa telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekecektir. Yeniden başlattığınızda uygulamayı silebileceksiniz. Eğer uygulamayı silerken direk çıkıyor ve kapanıyorsa ve cihazı yeniden başlatmanız işe yaramıyorsa ağ ayarlarını sıfırlayın. Ağ ayarlarını sıfırladığınız zaman uygulama işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu hata birçok iPhone modeli için geçerlidir ve bu sorun sık olarak yaşanır.