Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Ve iPad’de Depolama Alanı Boşaltma

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone İpad’lerde sık karşılaşılan

iPhone İpad’lerde sık karşılaşılan sorun depolama alanı sorunudur. Biz size bu yazımızda iPhone ve iPad’de depolama alanının nasıl boşaltılacağını anlatacağız.

iPhone’da depolama alanını boşaltmak için saklama alanını kontrol edin. Bazen uygulamalar silinse de kalıntılar mutlaka vardır. Bu da depolama alanını işgal eder. Bu yüzden iPhone depolama alanına girin ve kaldırmak istediğiniz uygulamayı buradan kaldırın. iPhone ve iPad’de uygulamalar aynı zamanda iCloud depolama alanında depolanır. Zaman zaman bu depolama alanı da yetersiz kalabilir. Bunun için safari web sitesindeki geçmişi silin. Çerezlerinizi ve önbelleğinizi silin. Arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Konum verilerini kapatın.

ipad’de depolama alanı boşaltmak için ise kullanıcıların en çok yaptığı şey verileri bilgisayara yüklemektir. Cihazınızı bilgisayara bağladıktan sonra iTunes’u yükleyip açmanız gerekiyor. Sonrasında güvenlik bilgilerini girerek bilgisayara bağlanın ve verileri yüklemeye başlayın. Verileri yükledikten sonra cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.