Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone X Çağrıları Reddetme!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere iPhone

Bu yazımızda sizlere iPhone X cihazınıza gelen çağrıları nasıl red edeceğiniz konusunda bilgi vereceğiz. iPhone X sahiplerinin birçoğu istenmeyen kişilerden gelen aramayı ya da o an açamadığı aramaları nasıl reddeceğini bilmiyor. Eğer siz de iPhone X cihazınızda gelen çağrıları nasıl reddeceğinizi bilmiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

iPhone X cihazınıza gelen bir numarayı ya da kişiyi engellemek isteyebilirsiniz. Engelleme işlemini gerçekleştirmek için Ayarlar alanına girin. Daha sonra Telefon kısmına geçiş yapın ve Engellenen kısmına geçin. Bu alan üzerinden Yeni Ekle kısmına girin ve kişiler karşınıza çıkacaktır. Engellemek istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz.

iPhone X cihazınızda gelen aramayı reddetmenin başka bir yolu ise Rahatsız Etmeyin özelliğidir. Ayarlar alanına gidip daha sonra Rahatsız Etmeyin seçeneğini seçin. Seçeceğiniz Rahatsız Etmeyin seçeneği sayesinde gelen çağrılar acil bir durumda arka arkaya aranmadığı sürece reddedilecektir. Kişiler uygulamanızda favori olarak işaretlediğiniz zaman aramalarınız reddedilmez ancak favori dışında gelen aramalarınız reddedilecektir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.