Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

IPhone X Görüntüyü Kaydetme

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone X cihazınızda önemli

iPhone X cihazınızda önemli bulduğunuz görüntüleri kaydetmek isteyebilirsiniz. iPhone X cihazlarda görüntüyü kaydetme işlemi oldukça basit ve kolay bir işlemdir. Görüntüyü ya da Multimedya Mesajını kaydetmek istediğiniz zaman kaydedilen fotoğraflar galerinizde yerini alır. Eğer siz de iPhone X cihazınızda görüntüleri nasıl kaydedeceğinizi bilmiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip ederek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone X cihazınızda görüntü kaydetme işlemini gerçekleştirmek için kaydetmek istediğiniz resme girin. Daha sonra görüntüye basılı tutun. Ardından Görüntüyü Kaydet seçeneğini seçin. Bu adımlar sayesinde iPhone X cihazınızda görüntüyü kaydetme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer iPhone X cihazınızda metin mesajı görüntüsünü kaydetmek isterseniz bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

iPhone X cihazınıza gelen metin mesajı görüntüsünü kaydetmek için kaydetmek istediğiniz fotoğrafı açın. Resme basın ve resim tam boyut olacaktır. Bir çizgi yukarıda olduğu zaman kutu simgesine basın. Daha sonra resmi kaydet seçeneğine basın ve bu adımlar sayesinde resim galerinize kaydedilecektir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.