Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone X’de Klavye Sesleri Nasıl Kapatılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bugün sizlere İphone kullanıcılarının

Bugün sizlere İphone kullanıcılarının çok beğenerek kullandığı telefonlardan biri olan İphone X’in klavye seslerini nasıl kapanacağı hakkında bilgi vereceğiz. İphone cihazlarında tuş seslerini kapatmak için kullanılan birçok seçenek vardır. Bu işlemi uygulayabileceğiniz seçeneği tuş seslerini geçici bir süreliğine mi yoksa kalıcı olarak mı kapatmak istediğinize göre seçip uygulayabilirsiniz.

İlk seçenek olarak İphone klavye seslerini geçici bir süre olarak kapatmak istediğiniz zaman yapacağınız işlem oldukça basittir. Klavye seslerini kapatmak gibi açma işlemi de oldukça rahat olacaktır. İphone X cihazınızın klavye sesini geçici olarak kapatmak için yapmanız gereken tek işlem cihazınızın sessize almak olacaktır. Bu işlem ile beraber cihazınızdaki tuş yani klavye sesleri siz isteyene kadar kapalı olacaktır. Tekrar tuş seslerini açmak istediğiniz zaman cihazınızı sessiz moddan çıkarmanız yeterli olacaktır.


İkinci bir seçenek olarak İphone X cihazınızın klavye seslerini kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız bu işlemi de birkaç adımla kolay bir şekilde halledebileceksiniz. İphone X’in klavye seslerini kalıcı olarak kapatmak için ilk olarak cihazınızda ayarlar menüsünü açıp buradan sesler kısmına geçin. Sesler kısmında en alta inerek klavye tıklamalarına gidin. Burada bulunan geçişi kapalı konumuna getirerek İphone X cihazınızda klavye seslerini kalıcı olarak kapalı durumuna getirmiş olacaksınız. Bu yazımızda sizlere klavye seslerini nasıl kapatacağınız konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşleri yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.