Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone X’inizde Pil Yüzdesi Simgesini Gösterme!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere iPhone

Bu yazımızda sizlere iPhone X’in pil yüzdesini nasıl göreceğiniz konusunda yardımcı olacağız. iPhone X cihazlarda Pil yüzdesi Alarm VPN gibi simgeler varsayılan olarak gizlendi. Eğer pil yüzdesi alarm VPN gibi gizli özellikleri açmak istiyorsanız sizlere bu konuda yardımcı olacağız. iPhone X bir simge işaret ya da sembol bulunması telefonunuzun mevcut tahminlerini belirlemenize destek olur.

Apple iPhone X’in Ayarlar uygulaması üzerinden pil yüzdesi simgesini gösterebilirsiniz. iPhone X’in pil yüzdesinin ekranınızda görünmesini istiyorsanız ilk olarak parmağınızı pil simgesinin bulunduğu sağ üst köşeye yerleştirin. iPhone X kontrol merkezini çağırmak için parmağınızı aşağı doğru hareket ettirin. Daha sonra sağ üst köşede yer alan pil yüzdesini inceleyin. iPhone X’in kontrol merkezini kapatmak için de parmağınızı yukarı doğru hareket ettirmeniz yeterli olacaktır.

iPhone ekranında pil yüzdesine hızlı bir şekilde bulamazsınız ancak bir parmak hareketi ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Pil yüzdesini her bilmek istediğiniz zaman kontrol merkezi yöntemini uygulamanız yeterli olacaktır. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.