Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone’da Bilinmeyen Numaraları Engelleme

Bilinmeyen bir numara ile

Bilinmeyen bir numara ile karşı karşıya kalmak kimsenin hoşuna gitmez. Bilinmeyen bu çağrıların çoğu telemarketers spam gönderenler anketler vb. bir çağrı özel anonim veya engellenmiş olarak bizim karşımıza çıkabilir. Bu çağrıların nereden veya kimden geldiği hiç önemli değildir; Bizim için önemli olan bu çağrıların kesilmesi bir daha olmamasıdır. Bunun için sizleri bilgilendireceğiz…

Yakışıklı ve havalı bir iPhone kullanıcıysanız sizi rahatsız eden tüm bilinmeyen aramaları engelleyebilirsiniz. Bu makalemizde sizlere bunu nasıl yapacağınızdan bahsedeceğiz.

BİLİNMEYEN ARAYANLARI ENGELLEME

Telefonunuzun her zaman çalması oldukça sıkıcı bir durumdur. Kimin aradığının bir önemi olmadan spam göndericileri engellemek için bazı yollar mümkün. Arayan kimliği yok ise bu konuda sizlerin sinirlerini bozanları durdurabiliriz.

RAHATSIZ ETMEYİN

iPhone model telefonlarınızda adres defterinizde ki kişiler sizi aradığında telefonunuz çalar.. Ancak rehberinizde olmayan kişiler sizi aradığında telefonunuz susacaktır. Onları engellemez ama sessize alarak çaldırır. Bu bakımdan sizi meşgul edecek bir durum kalmaz. Bunu gerçekleştirmek için adımları takip edin;

İPhone ayarlarınıza gidin.
“Rahatsız Etmeyin” sekmesini seçin.

Hepsi bu kadar.

Bunun dışında bilinmeyen aramalara kapatmak için *253# arama ekranında tuşlayarak özel numaralardan aranmaya hattınızı kapatabilirsiniz.