Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone’dan Android’e Tüm Dosyalarınızı Aktarın (Detaylı Aktarma Rehberi)

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone’dan Android’e bütün dosyalar

iPhone’dan Android’e bütün dosyalar nasıl aktarılır? Bugün bu yazımızla sizlere detaylı bir aktarım rehberi sunacağız. Aşağıda vereceğimiz bir program sayesinde tek bir dokunuşla veya tıklama ile tüm dosyalarınızı istediğiniz cihazdan diğer cihaza aktarabileceksiniz.

Telefondan Telefona Veri Aktarımı

ApowerTrans programı sayesinde  kişileri mesajları müzikleri resimleri uygulamaları çağrı geçmişlerini videoları notları ve diğer mobil verilerinizi kendi telefonunuzdan diğer telefonunuza veya bir başkasının telefonuna aktarabilirsiniz. Bütün süreç ise tek tıkla ve risksiz bir şekilde yapılabiliyor. Eski telefonunuzu değiştireceğiniz zaman veya Android’ten iPhone’a hatta iPhone’dan Android’e geçiş yapacağınız zaman bile bu program tüm dosyalarınızı çok kolay bir şekilde aktaracak. En önemlisi ise kalite kaybı yaşamadan ve sızdırılmadan yapılacak olması. Verileriniz orijinal ve gizli kalacak.

USB kablosu ya da Wi-Fi ile kolay bağlantı

Telefonlarınızı ister birbirine bağlayın. İsterseniz USB kablo ile Wi-Fi ağından yola devam edin.

USB kablosuyla bağlama

Bu işlem sırasında yapmanız gereken ApowerTrans programını çalıştırmak ve her iki cihazınızı da bilgisayarınıza USB kablo ile bağlamak. Program cihazları gördüğü zaman veri aktarım seçeneğini size soracak ve hangisini hangisine aktaralım diyecek. Siz sadece seçeceksiniz.

Wi-Fi ağıyla bağlama

Eğer USB kablonuz yok ise hiç endişelenmeyin. Wi-Fi ağı üzerinden de telefonlarınızı birbirine bağlayabilirsiniz. Mobil cihazlarınızı ApowerTrans uygulamasıyla birbirine bağlayabilir ve aktarımı risksiz bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Çok Geniş Yelpazedeki Telefon Desteği

Aktarım konusunda Android ve iOS tabanlı neredeyse tüm telefonlar ile uyumlu çalışabiliyor. Kullanımı çok kolay ve aktarım hızı çok yüksektir. Süre sıkıntınız varsa hiç korkmayın çok hızlı bir şekilde aktarım yapılacaktır.

Desteklenen Cihazlar Neler?

Android: Samsung HTC Motorola Google Nexus Sony Xperia HUAWEI One Plus LG vb.

iOS: iPhone XS Max XS XR X 8/8 Plus 7/7 Plus SE 6s/6s Plus 6/6 Plus 5s 5c iPad Pro iPad Air iPad mini vb.

ApowerTrans programı size hiçbir sorun bırakmadan aktarımı gerçekleştiriyor. Sizden tek istediği hangi cihazın içeriğini diğer cihaza aktarayım. Hiçbir şekilde bir riski bulunmayan program ücretsiz bir şekilde kullanılıyor. Şimdiden kolay gelsin.