Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Itel S24 Akıllı Telefon Resmi Oldu!

Itel S24 Hindistan’da resmi oldu ve bu özellikle­r, güçlü bir performans vaat ediyor. Bu arada cihazın özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Itel S24 Hindistan'da resmi

Itel farklı bölge­lere tanıtılan Itel S24 akıllı te­lefonunu Türkiye pazarına sundu. Cihaz 90Hz ekran ye­nileme hızına ve He­lio G91 işlemci gücüne sahip. Bu özellikle­r güçlü bir performans vaat ediyor. Dahası 108MP kamerasıyla da fotoğrafçılık tutkunlarını cezbedecek gibi görünüyor. Hadi gelin yakından inceleyelim!

Itel S24 Özellikleri

Itel S24 ekran tarafında damla çentikli 6.6 inç HD+ IPS LCD panel tercih ediyor. 90Hz yenileme hızı ve 480 nit maksimum parlaklık sunan ekran kullanıcılarına akıcı bir görüntü deneyimi vadediyor.

İşlemci tarafında ise MediaTek Helio G91 tercih edilmiş. 8GB’a kadar LPDDR4x RAM ve 128GB’a kadar eMMC depolama seçenekleri sunan cihaz 8GB’a kadar da sanal RAM desteği sunuyor. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuzda daha fazla RAM’e sahip olabiliyorsunuz. Depolama alanı ise microSD kart ile artırılabilir.

Itel S24 Pembe

Gücünü 5.000mAh bataryadan alan Itel S24 18W hızlı şarj desteği sunan USB-C bağlantı noktasına sahip. Cihazın önünde 8MP selfie kamerası yer alırken arka panelde ise Samsung ISOCELL HM6 sensörüne sahip 108MP ana kamera 3x yakınlaştırma ve EIS desteği ile fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Fiyat ve Satış

Itel S24 9.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu ayın sonuna kadar piyasada olması beklenen cihazın yanında ise ücretsiz akıllı saat hediye edilecek! Itel S24 sizce fiyat performans açısından başarılı mı? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.