Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzinsiz Atılan Mesajları Şikayet Etme İşlemi

Bu yazımızda sizlere izinsiz

Bu yazımızda sizlere izinsiz atılan mesajları şikayet etme işleminden bahsedeceğiz. İzinsiz atılan mesajları nasıl ve nereye şikayet edeceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda yardımcı olacağız. İzniniz olmadan gelen mesajları internet üzerinden şikayet edebilirsiniz. Şikayet edilecek olan site ise Ticaret Bakanlığı Elektronik sistem adresidir. Bu alana şikayet yaptığınız zaman size dönüş mail ya da telefon üzerinden sağlanacaktır. Bu adımlar dışında aynı zamanda cimer.gov.tr adresinden de şikayette bulunabilirsiniz. Aşağıda olan adımları takip ederek nasıl şikayet edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

İlk olarak izinsiz gelen mesajları mailleri ve telefon aramalarını şikayet etme konusunda yardımcı olacağız. Şikayet etmek için tiss.gtb.gov.tr adresine girin. Daha sonra T.C kimliğinizi ve e-devlet şifrenizi yazın.

Daha sonra devam tuşuna basın ve ilgili seçeneği yani e-posta şikayeti sesli aramaları şikayet etme ve SMS kısa mesaj şikayeti yapma seçeneklerinden birine tıklayın. İlgili alana gerekli olan bilgilerinizi doldurun. Ardından diğer bir bölüm olan işaretlemeniz gereken alanlar olacaktır.

Size gelen mesajın izniniz olmadan geldiğine dair belirtilen bir kutucuk bulunacaktır. Gelen mesajın nereden geldiği belli değilse mesajın ya da aramanın tekrarlanmaması için red seçeneği yer almaktadır. Bu alana tıkladığınız zaman üç gün ardından gönderim devam ediyorsa adres verilmemesi gerekir. En son olarak da şikayetin ekran görüntüsünün eklenmesi için seç butonu yer almaktadır bu alana tıklayarak ekran görüntüsü eklemesinde bulunabilirsiniz.