Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Laptoptan SS Alma İşlemi!

Telefonunuzdan ekran görüntüsü alma

Telefonunuzdan ekran görüntüsü alma işlemi kısa ve hızlı bir işlemdir. Bazen bazı dosyaların ekran görüntüsünü alarak galerinize ya da bilgisayarınıza kaydetmek isteyebilirsiniz. Cihazınızdan ekran görüntüsü alma işlemi oldukça basittir ancak bilgisayarınızdan nasıl ekran görüntüsü alacağınızı bilmiyorsanız bu işlem size zor gelebilir. Anlatacağımız adımlar sayesinde Laptoptan SS alma işlemini basit bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Laptoptan SS almak için kullanabileceğiniz farklı yöntemler bulunmaktadır. Aşağıda vereceğimiz adımlardan istediğiniz yöntemi seçerek Laptopunuzdan ekran görüntüsü alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak PRTSc tuşunu kullanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Laptoplarda ekran görüntüsü alma işlemi için PrtSc tuşu devreye girmektedir. Klavyenizden PrtSc tuşunu bulup laptopunuzda ekran görüntüsü alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. F tuşlarından hemen sonra PrtSc tuşu bulunmaktadır. Bu tuş sayesinde ekran görüntüsü almış olursunuz.

Laptop’tan ekran görüntüsü almanın başka bir yolu ise ekran alıntısı aracını kullanmak olacaktır. Windows ana sayfanızda arama alanına ekran alıntısı aracı yazın ve ekran alıntısı uygulamasını başlatın. Daha sonra ‘Yeni’ butonuna tıklayarak aracın çalışmasını sağlayabilirsiniz. Laptopunuzda ekran görüntüsü alma işlemi bu kadar kısa ve basit bir işlemdir.