Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Letgoda Nasıl Satış Yapılır?

Letgo uygulaması üzerinden bir

Letgo uygulaması üzerinden bir şeyler satın alabilir ya da bir şeyler satabilirsiniz. Letgo uygulaması bu tarz satışlar için oldukça popüler bir uygulamadır. 75 milyondan fazla kişi bu uygulamayı kullanıyor ve 200 milyondan fazla ürün satışı gerçekleşmektedir. İkinci el satış platformu olan Letgo uygulamasını indirerek siz de satış gerçekleştirebilirsiniz.

Hatta bu işi ticarete dönüştürebilirsiniz. Letgo uygulaması üzerinden satışlarınızı gerçekleştirerek karınızı ortaya koyabilirsiniz. Kullanmadığınız ya da yenisini almak istediğiniz eşyanızı bu alan üzerinde satışa çıkarabilirsiniz. Bu yazımızda da sizlere Letgo uygulamasında satışı nasıl gerçekleştireceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

Letgo uygulamasında satış gerçekleştirmek için ilk olarak Letgo uygulamasını indirin. Daha sonra profil kısmına girerek profilinizi oluşturun. Sağ alt kısımda kamera kısmını göreceksiniz. Kamera alanına basarak satmak istediğiniz ögenin fotoğrafını çekin. Ancak satacağınız ürünün fotoğrafını çekerken bazı durumlara dikkat etmeniz gerekiyor. Ürünü net çekin ve çekimlerinizi her açıdan gerçekleştirin. Tek bir fotoğraf ile değil birkaç fotoğraf ile ürününüzü detaylı tanıtmaya dikkat edin.

Satacağınız ürün için ne kadar ücret istediğinizi de belirtin ve en son bitti kısmına tıklayarak ürününüzü satışa çıkarabilirsiniz. Üründe daha sonra değişiklikler yapmak isterseniz düzenle alanına basıp düzenleyip daha sonra değişiklikleri kaydet kısmına tıklayarak yaptığınız değişiklikleri kaydetmiş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.