Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LG G7 Fit Fabrika Ayarlarına Çevirme İşlemi

Bu yazımızda sizlere LG

Bu yazımızda sizlere LG G7 Fit cihazı fabrika ayarlarına çevirme işleminden bahsedeceğiz. Eğer siz de LG G7 cihaza sahipseniz ve cihazınıza format atmak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. Format atma işleminden bahsetmeden önce birkaç uyarıda bulunalım.

Fabrika ayarlarına geri çevirme işlemi cihazınızı ilk aldığınız haline geri çevirir bu yüzden bu işlemi gerçekleştirmeden önce fotoğraflarınızın rehberinizin ve bazı dosyalarınızın yedeğini mutlaka alın. Aynı zamanda sosyal medya hesap şifrelerinizi ve mail hesap şifrenizi bir alana not edin. Cihazınızı sıfırlamadan önce şarj seviyenizin en az %50 olmasına dikkat edin. Eğer siz de ikinci el satışı için virüsten kaynaklı donma sonucu için ve teknik servise göndermek için cihazınızı sıfırlamak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • Format atma işlemini gerçekleştirmek için ilk olarak cihazınızı açın ve daha sonra ayarlar alanına girin.
  • Ardından Genel seçeneğine tıklayın.
  • Yedekle ve sıfırla alanını seçin.
  • Telefonu sıfırla adımını takip edin ve son olarak her şeyi sil seçeneğine tıklayın.

Bu adımları takip ettiğiniz zaman cihazınızın sıfırlama işlemini başlatmış olursunuz. Aynı zamanda tuşlar üzerinden sıfırlama işlemini de gerçekleştirebilirsiniz bu adımlar için ise ilk olarak cihazınızı kapatın. Daha sonra ses kısma ve güç düğmesine uzun süre basın. Karşınıza logo çıkana kadar düğmeye basılı tutun. Ardından Factory Hard Reset Delete user data all seçeneğine tıkladığınız zaman cihazınızı sıfırlamış olursunuz.