Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

macOS Catalina Beta Sorunları: Bilmeniz Gereken 5 Şey

İlk macOS 10.15 beta

İlk macOS 10.15 beta sürümü MacBook MacBook Pro ve iMac kullanıcılarına sorun getiriyor . Bazı problemler küçük diğerleri ise büyük ve potansiyel olarak tek Mac’inizin yüklenmemesi için bir neden.

Apple geliştirici macOS Catalina beta’yı WWDC 2019 Keynote’inden sonra bugün piyasaya sürdü ve kullanıcılar bu ayın sonunda gelen genel macOS 10.15 beta’ya kaydolabilirler.

Catalina Mac’iniz için bir dizi yeni özellik ve iOS 13 çalıştıran iPad Pro’nun yanı sıra WatchOS 6 çalışan Apple Watch ile kullanmanın yeni yollarını içerir .

Bir beta tanımlanmamış hatalar sorunlar ve hatta performans sorunları ile birlikte gelen bitmemiş bir yazılımdır. Bu beta ile kurs için eşit ve beta nedeni. Apple bu sürümleri yalnızca geliştiricilerin sonbahar sürümüne yönelik uygulamalar hazırlamasına izin vermek için değil yalnızca geniş ölçekli kullanım sırasında ortaya çıkan sorun türlerini ve sorunları bulmak için de kullanır.

Beta’yı denemekle ilgileniyorsanız dalmadan önce bir beta ile nelerle karşılaştığınızı tam olarak anlamanız gerekir. Zaten macOS beta’daysanız bu kılavuzu sorunları gidermek diğerlerinden geri bildirim almak için kullanabilirsiniz. kullanıcılar ve kullanıcı betasının her biri hakkında yorumlar.

Şu anki macOS Catalina beta problemlerinde size yol göstereceğiz. Bu kılavuz ayrıca bu beta sürümünü kullanırken sorunla karşılaşırsanız size yardımcı olacak kaynaklara yönlendirecektir.

macOS Catalina Beta Sorunları

Bu ilk macOS 10.15 beta sürümüdür ve Apple onunla birçok küçük soruna dikkat çekiyor. Bunlar tamamen ütülenmemiş ya da ek testler gerektiren bilinen sorunlardır. Bazıları küçük bazıları ise günlük kullanım için biraz daha etkilidir.

Bazı kullanıcıların karşılaştığı en büyük sorun bir yükleme sorunudur. Neyse ki yeniden başlatma ve yeniden deneme sorunu çözebilir ve yavaş macOS beta indirme işleminin bir gün içinde çözülmesi gerekir. Apple yeni macOS özelliklerini kullanarak kurulum sırasında karşılaşabileceğiniz bir sürü macOS Catalina sorununu özetliyor .

Diğer konular arasında pil ömrü çökmeler gecikme veya performans sorunları ve hatta WiFi ve Bluetooth ile bağlantı sorunları bulunur. İyi haber şu ki bunlar yaygın değil.

Karşılaşabileceğiniz olası sorunları öğreniyorsanız bu kılavuzu karşılaştığınız şeye hazır olduğunuzdan emin olmak için macOS 10.15 beta sürümünü yüklemeden önce ne yapmanız gerektiği hakkında kullanabilirsiniz.

Bizim MacOS 10.15 beta kurulum kılavuzu da kolayca Catalina ve Mojave arasında ileri geri geçiş yapabilirsiniz böylece ayrı bir bölüm veya birim üzerinde beta yüklemek yardımcı olabilir.

Geribildirim için Nerede Bakmalı

Diğer kullanıcılardan gelen geri bildirimler neler olduğunu ve hangi beta sorunlarının sinir bozucu kullanıcılar olduğunu anlamanın en iyi yoludur. Diğer kullanıcılardan aldığınız bilgiler neye bulaştığınızı anlamanıza yardımcı olabilir ve hatta neyin doğru çalıştığını bilmenize yardımcı olabilir.

Daha eski bir Mac kullanıyorsanız sorunları olup olmadığını ve neyin doğru şekilde çalıştığını görmek için kesinlikle aynı Mac’teki kullanıcıların geri bildirimlerine bakmanız gerekir.

YouTube ve Twitter macOS Catalina beta sorunları geri bildirimler ve düzeltmeler için harika yerlerdir. MacRumors forumları da diğer kullanıcılardan geri bildirim için bakmak ve sorunları gidermek öğrenmek için mükemmel bir yerdir.

MacOS Catalina Beta Sorunları Nasıl Düzeltilir

İyi haber şu ki bazı macOS 10.15 beta sorunlarını kendi başınıza çözebilirsiniz. Diğer sorunlar Apple’ın gelecekteki bir macOS Catalina beta sürümünde bir düzeltme sunmasını beklemenizi gerektirecektir.

İşte bu MacOS Catalina beta sorunları gidermek için nasıl kılavuzu yeni sorunlar ve bunların nasıl düzeltileceği hakkında bilgi edindikçe güncel tutacak.

Eğer macOS Catalina beta kurulumunuz geçmezse yeniden başlatmayı denemelisiniz. Bu başarısız olursa macOS 10.15 beta sürümünü Güvenli Mod’da yüklemeyi deneyebilirsiniz . MacOS Catalina sorunları için geçici çözümlerin bu listesini kontrol edin .

MacOS Catalina Beta’dan Düşürebilirsiniz

MacOS Catalina beta sorunlarının üstesinden gelmek için çok fazlaysa macOS Mojave’a geri dönebilirsiniz. Bu yolu izlerseniz yeni özelliklere erişiminizi kaybedersiniz ancak çalışanlara geri dönersiniz.

Düşürmenin en hızlı yolu Time Machine Yedeklemesini geri yüklemektir. Bu beta sürümünü yüklemeden önce bulunduğunuz yere geri dönmenizi sağlar.