Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mac’te Safari’den Görüntüleri Kopyalama ve Kaydetme

Safari tarayıcısını kullanarak Mac’inizde

Safari tarayıcısını kullanarak Mac’inizde Web’e göz atarken karşınıza kaydetme ve kopyalama görüntüleri çıkabilir. Görüntüyü ne yapmak istediğinize göre Safari üzerinden kopyalama ve kaydetme yöntemleri bulunmaktadır. Eğer siz de bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Bu işlemleri başlatmak için ilk olarak Safari uygulamasını açın. Kaydetmek ya da kopyalamak istediğiniz resme gidin ya da arayın. Görüntüyü tarayıcı penceresine yükledikten sonra kullanacağınız seçenekleri açılır bağlam menüsünde görmek için sağ tıklayın. Safari içerik menüsünde bulunan ilk seçenek ‘Görüntüyü Masaüstüne Kaydet’ seçeneğidir. Adından da anlayacağınız gibi bu seçenek Safari üzerinden yer alan görüntünün kopyasını alır ve dosyanın kopyasını direk masaüstüne aktarır.

İkinci seçenek ise ‘Görüntüyü Farklı Kaydet’ seçeneğidir. Açılan kısımda görüntüyü kaydetmeniz için ve yeni klasör oluşturmanız için size seçenek sunulur. Mac için görüntünün kopyasını kurtarma seçeneği ‘Resmi Kaydet’ seçeneği olacaktır. Bu işlemler sayesinde Mac’te Safari’den görüntüleri kopyalama ve kaydetme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.