Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meta Quest 3 ’e Büyük Güncelleme: Merakla Beklenen Özellik Artık Kullanımda!

Meta Quest 3’e büyük güncelleme geldi. Merakla beklenilen özellik kullanıma hazır. Detaylar haberimizde…

Meta Quest 3'e büyük

Meta, VR başlıkları için sunduğu yeni güncellemeyle kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Quest 3 ve Quest Pro‘ya gelen v69 beta sürümüyle birlikte kullanıcılar artık VR ortamında çoklu görev yapma imkanına sahip olacak. Geliştirilen özellik, VR deneyimini daha esnek ve verimli bir hale getiriyor.

Güncellemeyle birlikte, kullanıcılar aynı anda 2D bir pencere açarak tarayıcıda gezinme imkânı buluyor. Örneğin, bir oyunun yüklenmesini beklerken, diğer bir ekranda canlı yayın izlemek veya internette gezmek mümkün hale geliyor. VR başlıkları için yeni kullanım senaryoları yaratıyor. Kullanıcıların birçok işlemi aynı anda yapabilmesine de imkân sağlıyor.

V69 beta sürümüyle sunulan yeni özellik, deneme amaçlı olarak kullanıma açıldı. Kullanıcılar, geliştirilen özelliği denemek için beta sürümünü yükleyip cihazlarını yeniden başlatarak etkinleştirebiliyor. Fakat bu özelliğin hala test aşamasında olduğunu ve bazı kararlılık sorunları yaşanabileceğini unutmamak gerekiyor. Meta, geliştirdiği önemli güncellemeleri, genel olarak aşamalı bir şekilde sunuyor. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda kendini daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi