Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metin 2 oyun içi donma ve kasma nasıl düzeltilir?

Selamlar bugün sizlere Metin

Selamlar bugün sizlere Metin 2’de oyun içerisinde çarın çok fazla donma veya kasma sorunun sebeplerini ve çözüm önerilerimizi sizlere aktaracağız. İşte detaylar…

Metin 2 platformunda çok fazla karakter özellikle köy meydanlarında oluyor. Bu bakımdan kasma ve fps düşüklüğü söz konusu oluyor. Ne kadar yoğunluk olursa o kadar kasma artıyor. Örnek verecek olursak CH1’de köy meydanında takılırsanız çok fazla kasacaktır. Ama bunada bir çözüm elbette var. Çarınızın kasmaması için bilgileri size aktaralım.

Metin 2 Oyunun Kasmaması (Donmaması) İçin Yapılacaklar Neler?

1-) Oyun Seçenekleri Bölümünde Yapılması Gereken Ayarlar:

İlk olarak Oyun seçenekleri kısmına gelin. Buraya ESC’ye basın ve Oyun seçeneklerine basarak ulaşabilirsiniz.

Oyun içi kasmayı aza indirmek adına sohbet satısı ve isim gibi market isimlerini gizle yapacağız. Bunun için “Gizle” kısmına basarak en aza indiriyoruz. Eğer CH1 köy meydanında market ismi seçeneğini gizli yaparsanız size çok fazla artısı olacaktır. Oyun cidden hızlanacaktır.

2-) Sistem Seçenekleri Ayarları:

Buna ek olarak ESC tuşuna yeniden basın ve “Sistem seçenekleri” kısmına gelin.

Aynı şekilde oyundayken ESC tuşuna basın ve “Sistem Seçenekleri” bölümüne girin. Ardından aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacaktır.

Bu kısımda da aynı şekil ekranda olduğu gibi yapın.

3-) Grafik Ayarlarını Düşürebilirsiniz:

Ek olarak oyuna girmeden hemen önce config.exe uygulamasına gelin ve grafik ayarlarını düzelterek donma kasmayı en aza indirin.

Tüm bu bilgileri uyguladıktan sonra oyun içi hızlanmayı göreceksiniz. Ek olarak Nvidia oyun motoru ile çalıştırabilir ve arkaplandaki tüm oyun ve uygulamaları kapatarak takviye sağlayabilirsiniz.