Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motorola Moto G Play 2024’ün Teknik Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı, 50MP Kamera ile Geliyor!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
Geçen Aralık ayında tanıtılan

Geçen Aralık ayında tanıtılan Motorola Moto G Play 2023’ün ardılı yolda. Motorola Moto G Play hakkında henüz bir bilgi paylaşmasa da OnLeaks ve SMARTmania sayesinde akıllı telefonun nasıl görüneceğini biliyoruz.

Motorola Moto G Play 2024 merkezde delikli bir ekrana sahip ve beklenildiği gibi kalın bir çeneyle geliyor. Arka tarafta iki daire içeren dikdörtgen bir kamera çıkıntısı var ancak bunlardan sadece biri kamera içeriyor çünkü diğeri flaş için. Moto G Play (2023) ise üç arka kameraya sahipti.

Motorola Moto G Play 2024 Telefon

Motorola Moto G Play 2024 düz çerçevelere sahip ve sağ tarafta ses düğmesi ve güç tuşu sol tarafta ise bir SIM kart yuvası bulunuyor. Güç düğmesi aynı zamanda bir parmak izi tarayıcı olarak da işlev görecek.

Akıllı telefonun alt kısmında USB-C portu bir mikrofon ve hoparlörle flanşlanmış ve üst kısmında 3.5mm kulaklık girişi bulunuyor.

Kaynak ayrıca bazı özellikler de paylaştı. Motorola Moto G Play 2024 bir Snapdragon işlemci tarafından desteklenecek ancak 5G bağlantısını destekleyip desteklemeyeceği belirsiz. Akıllı telefon Android 13 ile açılacak ve 4GB RAM ile 64GB genişletilebilir depolamaya sahip olacak ancak muhtemelen daha fazla hafıza seçeneği de olacak.

Motorola Moto G Play 2024 Telefon Ön ve Arka Görüntüsü

Motorola Moto G Play 2024 6.5″ FullHD+ 90Hz LCD ve 15W şarjlı 5000 mAh bir pil paketleyecek. Arka taraftaki ana kamera 50MP sensör kullanacakken ön taraftaki selfie kamerası 8MP sensör kullanacak.

Motorola Moto G Play 2024 Telefonun Yan ve Alt Görüntüsü

Moto G Play (2024) birden fazla renkte gelecek ancak sızdırılan renderlarda gördüğümüz renk Safir Mavi versiyonu. Akıllı telefonun ABD’de 169 dolara mal olacağı söylentisi var ve önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Ayrıca da Akıllı Telefon kategorimizi ziyaret edebilirsiniz orada yeni çıkan telefonlardan haberdar olursunuz teknik bilgilerini ve görsellerini öğrenirsiniz. Bu haberimiz hakkında aşağıdan yorum yapmayı lütfen unutmayınız. Görüşlerinizi merak ediyoruz.