Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Uygulamasında Geçmiş Temizleme İşlemi

Netflix bir çok kişinin

Netflix bir çok kişinin tercih ettiği ve severek kullandığı dizi ve film yeridir. Netflix öyle bir uygulama ki önceden izlediğiniz film ve dizilerden yola çıkarak sizin tarzına uygun olan film ve dizi önerilerinde bulunuyor.

Ama netflix’in size önerdiği dizi ya da filmleri kendinize uygun bulmuyorsanız veya başka bir durumdan dolayı geçmiş kayıtlarınızı silmek istiyorsanız bugün anlatacağım konu size faydalı olacaktır. Netflix geçmişinizi nasıl silebilirsiniz şimdi bahsedeceğim yalnız çocuklar için oluşan profillerden izlenen videolar silmek mümkün değil. Çünkü çocuklarınızın ne izlediğini görebilmeniz için geçmişi silmek mümkün olmuyor.

Netflix geçmişini nasıl silinir?

1- Netflix programınızı açın ve kullandığınız profili seçin

2- Profilinizi seçtikten sonra ekranın sağ alt kısmında köşede bulunan ” Diğer ” butonuna tıklayın.

3- Daha sonra ” Hesap ” seçeneğine tıklayın.

4- Karşınıza çıkan ekranın altına doğru ilerleyin ” Etkinliği görüntüleme ” seçeneğine tıklayın.

5- Sonrasın da ise alt kısımda bulunan ” Tümünü gizle ” butonunu seçin ya da film veya Tv şovunun yanında bulunan dairesel bir simge göreceksiniz oraya tıklayarak başlıkları tek tek silebilirsiniz.

Nteflix uygulamasını her türlü cihazınızda kullanabilirsiniz. Hangi cihazda kullanırsanız kullanın işlemler hiç bir şekilde fark etmiyor hepsinde de aynı işlemle geçmişinizi silebilirsiniz. Eğer Netflix uygulamasını ortak kullanıyorsanız yani aileniz de arkadaşlarınız da sizin hesabınızı kullanıyorsa eğer ve siz izlediğiniz dizi ya da filmlerin görülmesini istemiyorsanız bu anlattığımız konu size yardımcı olacaktır.