Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’te Alt Yazıyı Kapatma İşlemi!

Bu yazımızda sizlere Netflix

Bu yazımızda sizlere Netflix uygulamasında alt yazıyı nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olacağız. Evde kaldığımız bu dönemlerde Netflix uygulaması üzerinden daha da çok film ya da dizi izliyoruz. Netflix uygulamasının çoklu dil desteği olmasından dolayı oldukça beğeni toplamaktadır. Netflix Türkçe dublajı olmayan filmlerde alt yazıyı devreye alır ve filmin anlaşılması için alt yazı devreye girer.

Bazen alt yazıyı devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz. Alt yazıyı kapatmadığınız zaman Türkçe dublajlı filmlerde bile alt yazı devrede olmaktadır. Netflix uygulamasında bu konuda acemiyseniz sizlere vereceğimiz bilgi sayesinde alt yazıyı kapatma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştireceksiniz.


Netflix uygulamasında alt yazı kapatma işlemi basit bir işlemdir. İlk olarak izlediğiniz dizi ya da filmlerde video oynatarak izleyin. Daha sonra videonun altında birkaç ayarı bir arada göreceksiniz. Yukarıda olan resimde gördüğünüz gibi 1 numaralı alana basın. Karşınıza seslendirme ve alt yazı ayarı olan bir alan çıkacaktır. Ardından 2 numaraya tıklayıp alt yazıyı kapatabilirsiniz.

Anlattığımız adımlar sayesinde Netflix uygulamasında alt yazı kapatma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Alt yazı tamamen kapanır ve alt yazı olmadan film ve dizilerinizi izlemeye devam edebilirsiniz. Alt yazıyı açmak istediğiniz zaman aynı adımları uygulayıp ‘Kapalı’ kısmına tıkladığınız zaman da alt yazıyı aktif hale getirmiş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.