Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nintendo Switch’te Arkadaş Ekleme

Nintendo Switch Nintendo Switch

Nintendo Switch Nintendo Switch firmasının piyasaya sürmüş olduğu oyun konsollarından bir tanesidir. Nintendo Switch çok özellikli bir konsoldur. Bu oyun konsolunu hem bir tablet şeklinde taşınabilir oyun konsolu olarak hem de sabit oyun konsolu olarak kullanılabilir. Bu oyun konsolu içerisinde birçok özellik bulundurmaktadır. Bu özelliklerden birisi de arkadaş eklemedir. Bugün ise sizlere Nintendo Switch de arkadaş eklemek için yapmanız gereken hususlardan bahsedeceğiz.

İlk olarak Nintendo Switch de arkadaş eklemek için yapmanız gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle Nintendo Hesabınızı Nintendo Switch e bağlamanız gerekmektedir. Bunun için de bir Nintendo hesabınızın olması gerekmektedir.


İlk iş olarak Nintendo hesabı kurduysanız sizlere iki hesabı nasıl birbirinize bağlayacağınızı anlatmaya geçelim. Bu iki hesabı birbirine bağlamak için ilk olarak Nintendo Switch i açıp ana ekrandan sistem ayarlarına geçin. Burada sırasıyla “Kullanıcıları” ve “Kullanıcı Ekleyi” seçip ileriye basarak hesabınız için avatarı seçin. Bu işlemden sonra da takma adınızı girerek tamama basıp hesabınızı bağlayın.

Bu işlemi de tamamladığınıza göre artık Nintendo Switch de rahat bir şekilde arkadaş ekleme işlemine geçebilirsiniz. Bu işlem için ilk olarak yine Nintendo Switch i çalıştırıp ana ekranınızın sol üst köşesinde bulunan avatarınızı seçerek profilinize gidin. Burada arkadaş ekleme seçeneğini bulana kadar aşağıya inin ve bu seçeneği bulduğunuz zaman üzerine tıklayın. Arkadaş eklemek için pek çok seçenek çıkacaktır ancak bunların arasında en rahat olanı arkadaş kodu ile arkadaşınızı bulup eklemek olacağından arkadaş kodunu seçin ve ardından eklemek istediğiniz arkadaşınızın kodunu girerek arkadaşınızı ekleyin.
Bu konu ile alakalı soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.