Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Opera VPN Kullanma İşlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Opera

Bu yazımızda sizlere Opera VPN kullanımı konusunda bilgi vereceğiz. Popüler internet tarayıcısı olan Opera ile bilgisayara kurulan Opera VPN uygulamasını nasıl kullanacağınız konusunda detaylı bilgi vereceğiz. Opera’nın bu servisinden faydalanmak için ilk olarak Opera Geliştiriciler Sürümünü kullanıyor olmanız gerekiyor. Sürümü indirip daha sonra kurduktan sonra şirketin uygulamasını kullanmak için Opera Web tarayıcısını yükleyin.

Gelen son güncelleme ile beraber adres çubuğunun sol kısmında yer alan VPN butonu bulunmaktadır. Bu butona basarak uygulamayı faal hale getirebilirsiniz. İnternet ortamında da rahat bir şekilde gezinebilirsiniz. Firma bu hizmetten ek uygulama almadan kullanabiliyor. Ayrıca herhangi bir internet adresine girip gezinme çubuğunun hemen sol kısmında bulunan VPN sekmesinden ülke seçimini yapabilir ve VPN servisini aktifleştirebilirsiniz.

Uygulamanın çalışmaması durumunda ilk olarak internet bağlantısını kontrol edin. İnternet süratiniz stabil durumda ise uygulamaya bağlanmanız uzun sürebilir. VPN aktif görünse de internet üzerinden gezinmek bazen sıkıcı olabilir. Bu tarz durumlarda ilk olarak hangi bölgede hizmet aldığınızı kontrol edin.