Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oppo Fınd X Cihaza Format Atma İşlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Oppo

Bu yazımızda sizlere Oppo Find X cihaza format atma işleminden bahsedeceğiz. Cihazınızda oluşan donma sonucu format atma işlemine başvurursunuz. Sadece donma sorunu için değil aynı zamanda cihazınızın ikinci el satışı için telefona format atmak zorunda kalabilirsiniz ya da cihazınızı teknik servise göndereceğiniz için format atma işlemine başvurabilirsiniz.

Eğer sizde Oppo Find X cihaza sahipseniz ve nasıl fabrika ayarlarına çevirme işlemini gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda anlatacağız. Format atma işleminden bahsetmeden önce ufak uyarılarda bulunacağız.

Oppo Find X cihaza format atmadan önce fotoğraflarınızın rehberinizin ve dosyalarınızın yedeğini almanızı tavsiye ederiz. Çünkü format atma işlemi sonrası cihazınız ilk aldığınız haline dönecektir. Sosyal medya şifreleriniz ve e-posta şifrenizi de bir yere not etmenizi tavsiye ediyoruz. Cihazınıza format atmadan önce şarj seviyenize de dikkat etmeniz gerekecektir. Şarj seviyeniz en az %50 olmalıdır. Format atma işlemi ardından cihazınız ilk günkü haline geri dönecektir.

Oppo Find X Fabrika Ayarlarına Çevirme İşlemi

  • Menü üzerinden format atma işleminden bahsedelim.
  • İlk olarak menüyü açın Ayarlar alanına girin.
  • Daha sonra Yedekle ve Sıfırla alanına tıklayın.
  • Fabrika verilerini sıfırla.
  • Son olarak Telefonufırla ve her şeyi sil adımlarını takip ederseniz cihazınıza format atma işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız.
  • Yukarıda olan adımlar sayesinde cihazınıza format atma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz ve cihazınız ilk gün olduğu haline geri dönecektir.