Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pixel 8’de Gemini Nano Nasıl Etkinleştirilir? İşte 5 Adım Yolu

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google’ın duyurduğu Gemini Nano

Google’ın duyurduğu Gemini Nano yapay zeka modeli bir süre sonra Pixel 8 telefonlara artık gelecek. Pixel Feature Drop güncellemesinin bir parçası olacak bu özellik çıktıktan sonra telefonunuzda kolayca devreye alınabilecek. İşte Pixel 8’de Gemini Nano nasıl etkin olunur? İşte bu çözümün 5 adım yolu şunlar:

Ancak Google manuel olarak ve geliştirici seçeneklerinden açılması gerektiğini açıkladı. Gemini Nano’yu Pixel 8’inizde nasıl kullanacağınızı merak ediyorsanız doğru yerdesiniz!

Google Pixel 8 Beyaz ve Krem Renk

Gemini Nano’yu Etkinleştirmek İçin Bekleyin Adımları Öğrenin

Öncelikle Gemini Nano’nun Pixel 8’de henüz aktif olmadığını belirtelim. Yaklaşan güncelleme için adımları önceden öğrenmek isteyenler için bu yazıyı hazırladık.

İşte Gemini Nano kullanıma sunulduğunda şu 5 adım yollarını kolayca takip edebileceksiniz. Pixel 8 gemini nano nasıl etkinleştirilir? sorusuna 5 adım yolu:

  • Adım 1: Telefonunuzun Ayarlar bölümüne gidin.
  • Adım 2: Sayfayı kaydırın ve “Telefon hakkında” seçeneğine tıklayın
  • Adım 3: “Derleme numarası”nı bulun ve “Geliştirici oldunuz!” mesajını görene kadar (5-7 kez) dokunun. PIN kodunuz istenebilir.
  • Adım 4: Tekrar Ayarlara dönün ve “Sistem” menüsünü açın.

Pixel Sistem Ayarları

  • Adım 5: “Geliştirici seçenekleri” kısmında Gemini Nano ayarını bulun ve etkinleştirin.

Pixel 8 Geliştirici Seçenekler

Henüz Aktif Değil Fakat Hazırlıklı Olun!

Gemini Nano Pixel Feature Drop güncellemesiyle gelecek (tahminen önümüzdeki aylarda). Bu yazı özelliği nerede arayacağınızı önceden bilmeniz için hazırlandı. Peki Google neden bunu geliştirici seçenekleri içine gömmüş olabilir?

Gemini Nano’yu etkinleştirmek Pixel 8’de dengesizliklere yol açabilir mi yoksa başka bir sebebi mi var? Sanırım Google’ın modeli yayınlamasını ve olası sorunları (eğer varsa tabii) görmemizi beklememiz gerekecek.

Kaynak: Wccftech