Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play Store hata kodları nasıl düzeltilir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Google play store sizin

Google play store sizin temel Android uygulamalarını ve oyunlarını kapmak için en güvenli ve kolay erişilebilir bir yerdir. Ancak bazen hata verebilir.

HATA 944 / “SUNUCUDAN BİLGİ ALINIRKEN HATA OLUŞTU” / rpc: s-5: AEC-0

Bu hata basit ve en yaygın hatalardan biridir. Google Play Store sunucuları çevrimdışıyken veya bazı bağlantı sorunları yaşadıklarında 944 hatası görünüyor. Bunu çözümü uygulama ayarlarıyla uğraşmak yerine biraz beklemek ve tekrar denemektir.

HATA 941/927/504/495/413/406/110 / rh01 / rpc: aec: 0/492

Bu hatada önbelleği temizleyerek sorunu çözebilirsiniz. Eğer bu sorununuzu çözmediyse verilerinizi Google Hizmetler Çerçevesinden de silmek isteyeceksiniz bu da uygulamaların altında bulunabilir. Bu sanki fabrika ayarlarına sıfırlarmışsınız gibi cihazlarınızda size yeni bir Google Kimliği verecektir.

HATA DF-BPA-09/18

Bu hata satın alınan bir uygulama hatasıdır. Play Store uygulama verilerinin hızlı bir şekilde temizlenmesi sorunu hızla çözecektir. Telefonda ayarlar bölümünde uygulamalarda önbelleği temizle demek sorunu çözmeye yeterli olacaktır.

HATA DF-DLA-15/8/20/498/497/941

Bu hatada da yukarda söylediğimiz gibi önbelleği temizleyin. Eğer hata düzelmezse Google hesabınızı kaldırıp yeniden indirmeyi deneyin.

HATA 103

Cihazınız ve yüklemeye çalıştığınız uygulama arasında bir uyumluluk sorunu olduğunda 103 hatası oluşur. En iyi yöntem uygulamayı beklemektir. Uygulama kendini güncellediğinde bu tür sorunlar da çözülmüş olabilir.

HATA 919/101/923/921

Bu cihazınızda uygulamayı yüklemek için yeterli alan olmadığı anlamına gelen bir hatadır. Bunun için kullanılmayan bazı uygulamaları kaldırabilirsiniz.

HATA 491/923

Bu hata uygulamaları indirmenin ve güncellemenin mümkün olmadığı anlamına gelir. Bu hatayı düzeltmek için aynı veya yeni bir Google hesabını kaldırmanız ve ardından cihazınıza eklemeniz gerekir. Ya da önbelleği temizleyin.

HATA 403

403 hatası bazı nedenlerden dolayı indirmelerin ve güncellemelerin imkansız olduğu için yukarıdakine benzer. Bunu düzeltmek için ilk arama bağlantı noktanız uygulamayı satın aldığınız Google hesabına giriş yapmak uygulamayı kaldırmak ve ardından satın al/yükle düğmesine bir kez daha basmak olmalıdır. Bu işe yaramazsa Play Store arama geçmişinizi kaldırmayı deneyin.

HATA 927

Bu bir uygulamayı indirmeye veya güncellemeye çalışırken görünen başka bir Play Store hata kodudur ancak bu özel kod yalnızca Play Store kendi güncellemesinin ortasında kaldığında ortaya çıkar. Çözümü ise Google play’in kendini düzeltmesidir. Bunun için play store’un kendini düzeltmesini beklememiz gerek.

HATA 481

Bu Google hesabınızda büyük bir sorun olduğu anlamına gelir.  Tek düzeltme eski hesabınızı kaldırmak ve ardından yeni bir hesaba kaydolmaktır.

HATA 911

Giriş gerektiren bir WiFi erişim noktasına bağlıysanız bağlantınızı yeniden doğrulamanız gerektiğinde 911 hatası görünebilir.  sorun yaşıyorsanız muhtemelen WiFi ağınızla ilgili bir şey olabilir bu nedenle farklı bir bağlantı deneyin veya ağ veri bağlantınıza geçin.

HATA BM-GVHD-06

Bu hatada Yapmanız gereken ilk şey cihazı yeniden başlatmak ve kodu tekrar kullanmayı denemektir. Sorun düzelmezse Play Store’un kendisiyle ilgili bir sorun olabilir. Ve uygulamarınızda güncellemeleri kontrol edin.

HATA 501 / “KİMLİK DOĞRULAMA GEREKLİ” HATASI

Bu hatalar Google Play Store yüklenmediğinde ortaya çıkar. Çoğu zaman bu bir hesap kimlik doğrulama sorunuyla ilgilidir. Ayrıca hesabınızı silip tekrar kaydetmeniz gerekebilir.