Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play Store Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Play Store üzerinde yer

Play Store üzerinde yer alan bazı uygulamalar veya hizmetler yalnızca belirli bölgelere ya da ülkelere özel olarak sunulabiliyor. Bu gibi durumlarda o bölgeye ya da ülkeye bağlı olan hesaptan indirme yapmadan uygulamaya ya da hizmete erişmeniz mümkün olmuyor. Peki Root’suz ve VPN’siz Ülke Değiştirme nasıl yapılır?
Eğer indirmeye çalıştığınız içerikte ‘Google Play Store Bu Öge Ülkenizde Kullanılamıyor’ hatası alıyorsanız yapmanız gereken temel işlem Play Store’un bölgesini değiştirmek olacaktır. Bunu Root ya da VPN yardımı ile yapmanız mümkün olsa da her kullanıcı bu tip işlemlere girişmek istemediği için daha basit bir yöntem arıyor.
Neyse ki doğru yerdesiniz. Play Store Bölge Değiştirme işlemleri yalnızca birkaç dakikanızı alacak ufak birkaç yöntemle birlikte rahatlıkla değiştirilebiliyor.

Play Store Ülke Değiştirme
-Play Store uygulamasına girin.
-Soldaki menüyü açın.
-Hesap sekmesine tıklayın.
-‘Ülke ve Profiller’ menüsüne tıklayın.
-‘Ülke’ butonuna basın ve yeni bir ülke seçin.
-Gelen bildirimi onaylayın.

Tüm bu adımların ardından Play Store’un bağlı olduğu ülke değişecektir ve bu sayede istediğiniz uygulamayı kolay ve hızlı bir şekilde indirebileceksiniz. Bazı kullanıcılar bu menünün kendilerinde açık olmadığını ve bu nedenle ülke konumunu değiştiremediklerini söylüyor. Bu durumda alternatif çözümler devreye giriyor.

Alternatif Çözümler
– İlk tercihinizi Tamindir gibi güvenilir bir kaynaktan (.apk) dosyası indirmekten yana kullanabilirsiniz. Uygulamaya ait dosyayı internetten arayın ve indirip cihazınıza kurun. Bu sayede herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan uygulamaya erişebileceksiniz. İnternette çok sayıda zararlı yazılım dolaştığı için indirmeleri yalnızca güvenilir kaynaklardan yapın.

– Bunun dışında VPN yardımı ile Play Store engelini aşmayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem de her kullanıcıda düzgün bir şekilde çalışmıyor ancak sizde başarılı bir şekilde çalışma ihtimali olduğundan denemenizde ve görmenizde hiçbir sakınca yok gibi gözüküyor.