Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PODCAST NEDİR? NASIL DİNLENİR?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Podcast dijital bir ses

Podcast dijital bir ses dosyasıdır. Podcast’ler yalnızca birkaç bölümden yüzlerce bölüme kadar değişebilir ve tüm uygulamalar ve akış hizmetleri en sevdiğiniz programlara abone olmayı kolaylaştırır. Podcast’ler neredeyse her zaman ücretsizdir.

PODCAST’LER NASIL PARA KAZANIR?

Gerçeği söylemek gerekirse birçok podcast para kazanmıyor. Açıkçası profesyonel podcast yayıncılarının amacı para kazanmaktır ve bunu yapmanın birkaç yolu vardır. Çoğu podcast sponsorluklar alarak ve reklamlar dahil ederek para kazanır.

PODCAST’LERİ NASIL DİNLİYORSUNUZ?

Podcast’leri dinlemenin birkaç yolu vardır. Muhtemelen cihazda bir hoparlör veya kulaklık jakı varsa üzerinde podcast’leri dinleyebilirsiniz. Android için podcast uygulamalarını iphone için önceden yüklenmiş ios’a uygun çeşitli podcast uygulamalarını bilgisayarlarda spotify uygulamasını indirip dinleyebilirsiniz.

PODCAST AĞI NEDİR?

Bir podcast ağı reklam verenlerle ilişkileri geliştirmek ve hatta üretim maliyetlerini paylaşmak için birlikte çalışan bir podcast grubudur. Bu düzenleme farklı konularla ilgili çeşitli şovlarla ilgili reklamlar için tek bir varlık ile pazarlık yapabildikleri için reklamcılar için de harikadır. Bir ağa katılmak yeni içerik oluşturucular için neredeyse her zaman buna değer ancak konunuza ve tarzınıza uygun bir ağa katıldığınızdan emin olmalısınız. Kabul edilmek içinde yaratıcı fikirlere sahip olmanız gerekecektir.
en prestijli podcast ağları;
BBC
Nepal Rupisi
WNYC
Kamu Radyo Değişimi (PRX)
Gimlet Media
Radyotopya
Maksimum Eğlence
En iyi podcast günümüzde en çok ilgi odağı olmuş olan şeylerdir. Yine de  İlgi alanınız ne olursa olsun biraz araştırma yaparsanız muhtemelen bunun için bir podcast vardır.