Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pokémon Go çalışmıyor mu? İşte bunu düzeltmek için bazı ipuçları

https://mobil13.com.tr/author/hafize
  Pokémon Go hala

 

Pokémon Go hala dünyanın en popüler oyunlarından biri ancak sorunlara eğilimli herhangi bir uygulama gibi. Bugün yıllar öncesine göre çok daha istikrarlıdır ancak Pokémon Go’nun çeşitli nedenlerle çalışmadığı zamanlar vardır.

Yardımcı olmak için birkaç Pokémon Go sorunu için ortak sorunların ve düzeltmelerin bir listesini hazırladık. Pokémon Go çalışmadığında ne yapacağınız.

Pokémon Go donmuş ya da sıkışmış olabilir

Pokémon Go’nun donduğu bilinen bir kaç durum var. Uygulamayı ilk açtığınızda yükleme ekranı kadar erken olabilir. Oyun oynarken örneğin bir Pokémon’u yakaladıktan hemen sonra da olabilir.

Herhangi bir hata veya sorun olduğunu gösteren bir açılır pencere yoktur Pokémon Go sadece birlikte çalışmayı durdurur.

Her iki durumda da tek çözüm oyunu kapatıp yeniden başlatmaktır. On Android Pie bu hızlı ve basittir. Telefonunuzun hangi yazılıma bağlı olduğuna bağlı olarak adımlar biraz değişebilir.

Pokémon Go uygulamasını yeniden başlatarak nasıl düzeltebilirim?

  • Ekranın sağ altındaki kare simgesine dokunun .
  • Bunu ortadan kaldırmak için Pokémon Go uygulamasını yukarı kaydırın .
  • Ana ekranınıza dönün ve Pokémon Go’yu tekrar açın .

Pokémon Go’nun en son sürümüne güncelleme

Pokémon Go sürekli çöküyor ya da donuyorsa uygulamanın en güncel sürümünü çalıştırdığınızı kontrol etmelisiniz. Yeni sürümlerde yaşadığınız sorunların düzeltilmesi olabilir.

Pokémon’u en son sürüme güncellemek için aşağıdaki adımları izleyin.

Pokémon Go nasıl güncellenir?

  • Google Play Store‘u açın .
  • Sol üstteki hamburger simgesine dokunarak menüyü açın .
  • Uygulamalarım ve oyunlarım‘a dokunun .
  • Varsa Pokémon Go‘nun yanındaki Güncelle’ye dokunun .

Pokémon Go’da GPS sinyali bulunamadı

Bazen normalde Pokémon Go’yu açabilirsiniz ancak korkunç GPS Sinyali Bulunamadı mesajı nedeniyle uygulamada hiçbir şey yapamazsınız. Hala oyunu oynayabilirsin ama Pokéstop’ları döndürmeye veya spor salonlarıyla etkileşime girmeye çalışırken sık sık hatalar yaşayacaksın.

Cihazınızın bağlantı sorunları nedeniyle GPS’e bağlanamaması söz konusu olsa da sorun devam ederse uygulama izinleriyle ilgili bir sorun olabilir. Oyunun düzgün çalışması için yer izninin etkinleştirilmesi gerekir.

Pokémon Go’da Konum ayarları nasıl açılır

  • Ayarları aç .
  • Uygulamalar ve Bildirimler’e dokunun .
  • Pokémon Go’yu bulun ve seçin .
  • İzinler’e dokunun .
  • Konumunu Değiştir .

Yakında Pokémon bulunamadı

Pokémon Go tamamen Pokémon’u yakalamakla ilgilidir ancak etrafta bir şey yoksa oldukça sıkıcı bir deneyim olabilir. Normalde herhangi bir yöne doğru birkaç dakika yürümek daha fazla Pokémon ortaya çıkarır ancak bazen yakınlarda herhangi bir Pokémon yoktur.

Genellikle bu bulunduğunuz yere bağlıdır. Kırsal bir bölgedeyseniz vahşi Pokémon’un çok az uzakta olmasını bekleyebilirsiniz. Pokémon yoğun trafiğe sahip şehirlerde çok daha sık görülür bu nedenle Pokédex’inizi doldurmaya çalışırken bunu aklınızda bulundurun.

Kentsel bir bölgede yaşıyorsanız ve civarda yumurtlayan Pokémon yoksa sunucuyla ilgili bir sorun olabilir.

Pokémon Go’nun kapalı olup olmadığını kontrol edin

Cihazınızla alakalı olmayan çeşitli girişler yapamaz veya yaşayamazsanız Pokémon Go servisinin tamamı kapalı olabilir.

Pokémon Go’nun durumunu kontrol etmek için en kolay çözüm Down Detector . Küresel veya herhangi bir belirli bölgede bir sorun varsa burada görünecektir.

Pokémon Go çevrimdışı bir sunucu yüzünden çalışmıyorsa beklemekten başka yapabileceğin çok az şey var.

Bilinen sorun veritabanını kontrol edin

Pokémon Go’da tekrar eden bir sorun varsa yalnız olmayabilirsin. Niantic’in tanımladığı ve düzeltmeye çalıştığı oyun ile ilgili bilinen bir sorun olabilir.

Niantic Support web sitesinde bilinen sorunların bir listesini bulmak için . Her konu mevcut durumunu Çözümlendi veya Soruşturma olarak görüntüler .

En son güncellemeler için bilinen sorunlardan birini açın. Pokémon Go’nuzun normal şekilde çalışmasını sağlayacak geçici bir çözümü bile listeleyebilirler.

Pokémon Go’nun çalışmadığı zamanlarda sorun giderme kılavuzumuz için bu kadar. Büyük bir sorunu özledik mi? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin; listeye eklenmelerini sağlarız.