Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG FPS Artırma

https://mobil13.com.tr/author/manager
FPS özellikler oyuncular için

FPS özellikler oyuncular için çok özellikle çok önemlidir. FPS oyun hızları ile alakalı bir durumdur. Özellikle PUBG gibi oyunları oynayan kullanıcılar kasma ve yavaşlama konularından sık sık şikayet eder. Bu yüzden FPS hızı çok önemlidir.

FPS’yi basitçe tanımlarsak tek saniyede ekrana aktarılan kare sayısı diyebiliriz. Bu kare sayısı yükseldikçe oyunun akıcılığı artar oyundan alınan keyif ve performans en yüksek düzeye çıkar. Biz size FPS nasıl artırılır onu anlatacağız. Öncelikle kontrol etmeniz gereken şeyler var;
-Ekran kartınızın marka ve modelinden emin olun.
-Sonrasında ekran kartınız ne ise web sitesine girin ve sürücüler kısmını bulun.
-Kendi ekran kartınızın modelini bulun.
-İndirmeye başlayın.
-Daha sonra dosyayı kurup bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bilgisayarımızın her bir noktasının ayrı bir önemi var ancak ekran kartı daha önemli bir yere sahip. Yeterince pahalı olan ekran kartları ne kadar iyi olursa o kadar büyük bir canavara dönüşüyor ve mükemmel bir oyun deneyimi sağlıyor. Bu canavarı ortaya çıkarmak için kullanılan yöntemse overclock. Ayrıca işlemciye de uygulanabilen bu yöntem cihazı planlandığından daha hızlı bir hale getiriyor. İşlemin temel mantığı ise çekirdeklerin saat hızını arttırmakta yatıyor. Overclock’un nasıl yapıldığını öğrenmek için Google’dan yardım alabilirsiniz.