Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG Mobile hayatta kalmak ve kazanmak için ipuçları ve püf noktaları

  PUBG Mobile nihayet

 

PUBG Mobile nihayet dünya çapında yayınladı ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Kavgaya atlamanın zamanı geldi! Kazanmak için gerekenlere sahip misiniz? Bu yazıda PUBG mobile’da nasıl iyi bir başlangıç ​​yapabileceğinize dair ipuçlarımız ve püf noktalarımıza değineceğiz rakiplerinizi ortadan kaldırmak ve o lezzetli tavuk yemeğini kapmak için hayatta kalabilirsiniz.

Tipik PUBG Mobile oyun modu tamamen solda durana kadar birbirlerini neşeyle katletmek için 100 çıplak ve umutsuz yarışmacının teçhizat ve silahlarla dolu bir adaya bırakıldığı herkes için ücretsizdir. Baskıyı azaltmak için oyun alanı periyodik olarak küçülür ve oyun alanı dışında kalan oyuncuları otomatik olarak elden çıkarır. Evet tıpkı filmdeki gibi.

Yeni bir oyunla başa çıkmak ve herkes sizi almak için dışarıdayken hayatta kalmaya çalışmak kolay değildir ancak bu ipuçlarını iyi bir başlangıç ​​yapmanıza ve rakiplerinize üstünlük sağlamanıza yardımcı olmak için aklınızda bulundurun.

Yalnız şehre bırak

PUBG Mobile‘da ilk stratejik hamleleriniz bir silah almadan veya hatta yere çarpmadan önce başlar. Öncelikle bırakmak için iyi bir yer seçmelisin.

Bu kararda oyunda iki faktör vardır:

Binalar yağma içerir.
Diğer herkes de ganimet istiyor ve seni öldürmeye çalışıyor.
Yağma almak için binaların yanına inmeyi hedeflemek isteyeceksiniz ancak düşmanlarla kaynaşabilecek en popüler olanlardan kaçının.

Belki bazı çekimler doğrudan kalabalığın içine dalmak ilk silahı almak ve yavaş kutupları vurmaya başlamak isteyecektir. Bunun yerine diğer oyuncuların gitmediği bir bina hedefleyerek iyi bir başlangıç ​​yapın.

İlk önce yağmalayın sonra soru sorun

Savaş olacak ve ilklerini bir silahlı kavgaya getiren kaybeden olmak istemezsin. İniş sırasında ilk önceliğiniz ganimet olmalıdır. Elbette ilk ipucumuzu takip ettin ve düşmanlardan uzak bir binanın yanına düştün değil mi? Harika. Şimdi içeri gir ve yağmala.

Bir silah her zaman birinci önceliktir. Sıradaki vücut zırhı ve iyileştirici eşyalar sizi aksiyonda canlı tutacak.

Bir silah ve diğer eşya seçeneklerine sahip olduktan sonra bölgeyi keşfederken ve düşmanları ele geçirirken hangi silahların sizin için en uygun olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama önce sadece her şeyi al. PUBG Mobile’ın bu işi hızlıca halletmesine yardımcı olmak için kullanışlı bir otomatik yağma vardır.

Otomatik işlevleri kullanın

Dokunmatik ekranda aksiyon oyunları oynamak zor olabilir ancak PUBG Mobile’ın bu işlemi kolaylaştırmak için kullanışlı birkaç işlevi vardır. Hayatı kendine zorlama. Onlardan faydalan.

Otomatik sürat koşusu: Tam hızda çalışırken simge belirir. Sadece parmağınızla gezdirin ve basılı tutmanıza gerek kalmadan koşmaya devam edin.

Ücretsiz görünüm: Rakip Fortnite’de eksik olan kullanışlı bir özellik etrafınıza bakmak ve etrafınıza göz atmak için haritanın hemen altındaki küçük göz simgesini sürükleyebilirsiniz. Bu çalışırken çalışır böylece yönünüzü değiştirmeden etrafınıza bakabilirsiniz.

Otomatik yağma: Avatarınız nadir kapsamlar silahlar zırhlar ve daha fazlası gibi temel eşyaları hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan kolayca alacak. Oyun bu konuda oldukça akıllıca olsa da envanteriniz dağınıkken tercihlerinizi takip edip etmediğinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Agresif olun-mobil olduğunuzu unutmayın

PC veya Xbox’taki PUBG’ye alışkın olanlar daha çok saklanmaya kendini korumaya ve dikkatli hassasiyete odaklandığınız temkinli bir stille kullanılabilir. Bu usulca usulca bu yaklaşım mobilde işe yaramayacak evlat. Kontroller daha az hassastır doğruluk daha zordur.

Bu daha fazla hesaplama yapan oyuncu tarafından daha az şüphe duyma olasılığınızın olmadığı anlamına gelir ve düşmanınız size çarpmadan önce birkaç kez vurulabilir.

Silah sesi duyduğunuzda derhal panikleyip kapak için koşmak yerine masaları açmayı deneyin. Oyuncular arasındaki yetenek seviyeleri dokunmatik ekran kontrolleriyle biraz düzleşirse avantaj tam bir saldırganlık lehine bükülür. PUBG Mobile’da saldırı en iyi savunma şekli olabilir.

Hedefleme ekranın sağındaki küçük artı simgesiyle hedeflemek için ekranda sürükleyebileceğiniz şekilde yapılır. Hem sağ parmakla hem nişan hem de atış çok garipse ekranın solunda ekstra bir yangın düğmesi etkinleştirmek için ayarlara gidebilirsiniz. Şu anda hangisi daha hızlı olursa olsun kullanın. Suckers aynı şekilde ölür.

Kulaklarını kullan

Varlığını diğerlerine uyarmakla ilgili olan neydi? Ah evet. PUBG’da işitme duyunuz anahtardır. Arka plan müziğinin dikkatini dağıtmadan gelen çekimleri ve yakınınızdaki hareketin sesini almak için kulaklarınıza güvenmeniz gerekir.

Keskin bir kulak yaşam ve ölüm arasındaki farkı yaratabilir bu yüzden diğer mobil oyunlar gibi metroda sessiz bir şekilde PUBG Mobile’ı oynamak için cazip olmayın. Bunun yerine size bir avantaj sağlamak için bazı iyi kulaklıklara yatırım yapın .

Tercihlerinizi ayarlayın

PUBG Mobile’da bilge bir savaşçı şartlarınızla mücadele ettiğinizden emin olmak için her zaman ayarları değiştirir. Sun Tzu muhtemelen söyledi. Oyun seçenekler menüsünde genellikle farkedilmeden giden birçok ayara sahiptir ancak biraz değişiklik yapmanız size zafer kazandırabilir.

Oyununuz yavaş mı yoksa jankily mi çalışıyor? Oyunun daha sorunsuz oynamasını sağlamak için grafik ayarlarını düşük ve FPS ayarlarınızı yüksek olarak ayarlayınız. Savaş çirkin ama kazanmak güzel.

Tarzınıza ve beceri seviyenize uyacak bazı seçenekleri ayarladıysanız daha hızlı ve daha etkili bir şekilde oynayacaksınız. Menüde hassasiyet ayarlarını yapabilir ekran simgelerinin konumunu değiştirebilir ve buradan otomatik yağma ayarlarını devre dışı bırakabilir veya ayarlayabilirsiniz. Bahsettiğimiz gibi sol ateş butonunu etkinleştirmek gerçek bir oyun değiştirici olabilir.

Arabalara dikkat et

PUBG Mobile’ta veya başka türlü en sinir bozucu şeylerden biri güvenli bölgeye hızlı bir şekilde gitmeden bir ölüm bölgesinde tutuluyor. Hızlı bir seçenek isteyeceksiniz ve bu genellikle bir araç demektir. Arabaların nerede bulunduğunu öğrendikten sonra duvarların kapandığı zamanları aklınızda bulundurun. Bazı oyuncular en sevdikleri silahlar yerine arabaların yanına düşmeyi bile önceliklendiriyor.

Arkadaşlarından biraz yardım alın

Eğer PUBG Mobile’ın herkes için ücretsiz olarak tekrar tekrar düşüyorsanız yeteneklerinizi geliştirmek için bazı takım oyunları oynamayı düşünebilirsiniz özellikle size katılabileceğinizi bildiğiniz arkadaşlarınız varsa. Takım çalışması özellikle daha yetenekli oyuncularla biraz daha az yoğundur ve temel hususlarla başa çıkabilmeniz için size daha fazla nefes alma alanı sunar. ‘Arkadaşlarınız’ herkes için ücretsiz olarak yüz yüze kurşunla karşılaşırsanız sizi eğitmekten pişman olabilir.