Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

QR Kod Oluşturma İşlemi!

Teknoloji gün geçtikçe daha

Teknoloji gün geçtikçe daha da ileri seviyeye taşınıyor. Son dönemlerde sıkça duyduğumuz QR kod işlemleri sayesinde işlemleri daha da hızlı gerçekleştirebilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere QR Kod oluşturma işlemi hakkında bilgi vereceğiz. QR Kod oluşturma işlemini isteyen herkes yapabilir. QR kod oluşturma işleminin ardından oluşturacağınız kodu istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Oluşturacağınız QR kodu istediğiniz yerde kullanabileceksiniz ve istediğiniz yere bu kodu ekleyebilirsiniz. QR Kod oluşturma işlemi karmaşık gibi görünsede kod oluşturmanıza yardımcı olacak birçok internet sitesi bulunmaktadır. Eğer siz de QR kod oluşturma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

QR kod yıllardır marketlerde olan barkod sistemidir. Şimdi ise QR kod sayesinde birçok işlemimizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. QR kod sayesinde kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. QR Code Generator internet sitesini açın. Daha sonra QR kod yönlendirmesini istediğiniz bağlantıyı seçin. Yönlendirme istediğiniz bağlantı bilgilerini girin. Ardından dosya yönlendirmesi istiyorsanız ‘Upload any file’ butonu ile dosya yükleyin.

Bağlantı türünü Static yerine Dynamic olarak seçtiğiniz zaman QR kod yönlendirmesini düzenlemiş olursunuz. Sağ kısımda yer alan özelleştirme ekranında QR kod şeklini düzenleyebilirsiniz. Download butonu ile oluşturduğunuz QR kodu bilgisayarınıza indirin. Ortaya çıkardığınız QR kodu istediğiniz yerde kullanmaya başlayabilirsiniz. QR kod oluşturma işlemini QR Code Generator platformu üzerinden aktardık. İsteğe göre başka site seçerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.