Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan Ayı İçin Mükemmel Uygulamalar!

https://mobil13.com.tr/author/manager
11 Ayın sultanı mübarek

11 Ayın sultanı mübarek ramazan ayı İslam alemi için birçok şey ifade etmektedir. Herkesi tatlı telaşa boğan bu özel ay için de mükemmel mobil uygulamalar mevcuttur. Biz size bu yazımızda bu uygulamalardan bahsedeceğiz.

Muslim Assistant
Hem sahur hem de iftar saatleri için asistanlık eden bu uygulama ile namaz vakitlerini de takip edebilirsiniz. Kuran okuyabilir zikir çekebilirsiniz.

Ramazan Rehberi
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ve geliştirilen Ramazan rehberi hem bu ay için hem de oruç ile alakalı merak ettiğiniz tüm bilgileri sizlere sunmaktadır.

Yemek
Ramazan ayı boyunca yemek tariflerine bu uygulamadan erişebilme şansınız var. Aslında her zaman her an bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yemek Sepeti
Bazen canımız yemek yapmak istemediğinde yemek sepeti hemen koşuyor ve istediğiniz ne yemek varsa dakikalar içerisinde kapınıza getiriyor.

Getir
Yemek sepetine benzer bir uygulama olan bu hizmette istediğiniz yemeği ve yemek yapmak için ihtiyacınız olan malzemeleri dakikalar içinde kapınıza getiriyor.

Nefis Yemek Tarifleri
İster sahur ister iftar ne yiyeceğinize karar veremiyorsanız nefis yemek tarifleri yardımınıza koşuyor ve ne isterseniz o lezzetin tarifini sizlere aktarıyor.