Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Redmi Note 12T Pro Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
Uzun süredir merakla beklenen

Uzun süredir merakla beklenen bir akıllı telefon bugün resmileşti. Redmi Note 12T Pro özellikleri ve tasarımı resmi duyuru ile onaylandı. İşte cihazdan beklenen özellikler çıkış tarihi fiyatı ve tüm detayları!

Redmi geçen sene Çin’de Redmi Note 11T Pro’yu tanıtmıştı. Bu kez de onun halefi olan 12T Pro tanıtılacak. Bugün marka akıllı telefonun Çin’de yakında piyasaya sürüleceğini resmen onayladı. Ayrıca cihazın tasarımını gözler önüne seren birkaç görsel paylaştı. İşte Redmi Note 12 serisinin en yeni üyesi 12T Pro’nun özellikleri…

Redmi Note 12T Pro Özellikleri Neler Olacak?

Çin merkezli şirket Redmi Note 12T Pro’nun 144Hz yenileme hızı ve 20.5:9 en boy oranı sunan bir LCD panel ile donatılacağını onayladı. Aşağıdaki görselde de görülebileceği gibi ekran selefi gibi düz. Marka ayrıca cihazın Dimensity 8200-Ultra yonga setinden güç aldığını da ortaya koydu.

Geçtiğimiz hafta Geekbench ve 3C veritabanlarında 23054RA19C model numarasına sahip bir Redmi telefon görüldü. Büyük ihtimalle bu cihaz Çin pazarına da aynı isimle ile gelecek. Söz konusu cihazın Redmi K60i adıyla piyasaya çıkabileceği tahmin ediliyor.

Dimensity 8200-Ultra işlemcili akıllı telefonun 12 GB RAM ve Android 13 işletim sistemi ile donatıldığı iddia ediliyor. 67 Watt hızlı şarjı destekleyeceği biliniyor ve şimdilik açıklanan detaylar bu şekilde. Tanıtım tarihi yaklaşan cihazın fiyat etiketi belli olmadı.