Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saat Özelliğinde Tasarlanmış Olan Honor Band 9 Tanıtıldı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Honor yeni nesil akıllı

Honor yeni nesil akıllı bilekliği Honor Band 9’u resmi olarak tanıttı. Saat formunda tasarlanan bu cihaz şık ve modern bir görünüme sahip. İşte Saat Özelliğinde Tasarlanmış Olan Honor Band 9!

157 İnç AMOLED Ekran

Honor Band 9 157 inç boyutunda 402×256 piksellik bir 60 Hz AMOLED ekrana sahip. Bu ekran önceki model Band 8’e kıyasla daha büyük ve daha yüksek çözünürlüğe sahip. Suya karşı dayanıklı olan Honor Band 9 Bluetooth 5.3 üzerinden telefonlarla bağlantı kurabiliyor.

Spor Takibi ve Sağlık İzleme

Honor Band 9 çok sayıda spor aktivitesini otomatik olarak algılayıp kayıt altına alabiliyor. Nabız ölçümünün yanı sıra kandaki oksijen seviyesini de ölçebilen bu akıllı bileklik 14 günlük uzun bir pil ömrü sunuyor.

Üç Farklı Gövde Rengi Seçeneği

Honor Band 9 siyah gri ve pembe olmak üzere üç farklı gövde rengi seçeneği ile geliyor. Cihazın Çin’de 35 dolar gibi uygun bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Honor Band 9 Akıllı Bileklik

Huawei Band 9 da Yolda

Honor Band 9’un yanı sıra Huawei Band 9 modeli de piyasaya sürülecek. 147 inç 368×194 piksel ekran üzerine kurulan Huawei Band 9 genel olarak önceki model Band 8’den çok farklı görünmüyor.

180 mAh batarya kapasitesine sahip ve suya karşı dayanıklı olan bu model birçok aktiviteyi takip edebiliyor uyku takibini gerçekleştirebiliyor ve temel sağlık verilerini kayıt altına alabiliyor.

59 euro fiyat etiketi ile Bluetooth ve WiFi bağlantı özelliklerine sahip olan Huawei Band 9 kullanıcıların akıllı telefonları ile kolayca eşleşebiliyor.

Honor Band 9 ve Huawei Band 9 uygun fiyatları ve fonksiyonel özellikleri ile akıllı bileklik pazarında dikkat çekici modeller olacak gibi görünüyor.