Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung A20 Üzerinde Ekran Görüntüsü Alma

İnternette gezinirken ilginç bir

İnternette gezinirken ilginç bir makaleyle karşılaştınız. Okumaya başladınız ve bazı yararlı ipuçları buldunuz. Ne yapacaksın? Tabii ki bir ekran görüntüsü alacaksınız.

Ekran görüntüsü küçük bir özellik gibi görünebilir ancak süper kullanışlı. Bilgileri daha hızlı ve daha organize bir şekilde depolamamızı sağlar.

Bu yazıda Samsung A20 ile nasıl ekran görüntüsü alacağımızı öğreneceğiz.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK İÇİN BİR YOL SEÇİN

Samsung A20 söz konusu olduğunda ekran görüntüsü almanın iki yolu vardır. Birincisi çoğu Samsung modelinde çalışan geleneksel bir yoldur. Ayrıca bir avuç içi kaydırma hareketi kullanarak bunu nasıl daha hızlı yapabileceğinizi açıklayacağız.

GELENEKSEL YOL

Deneyimli Samsung kullanıcıları ekran görüntüsü özelliğinin nasıl çalıştığını biliyor ve yıllardır kullanıyorlar. Ancak Samsung’da yeniyseniz ne yapmanız gerektiğini açıklayacağız:

Sesi Kısma düğmesine ve Güç düğmesine aynı anda basın.
Bir saniye bekle.
İşte aldın! Ekran görüntüsünü başarıyla yaptınız. Telefon otomatik olarak galerinize kaydedilecektir.

AVUCUNUZU KAYDIRMA

Avucunuzu ekran boyunca kaydırarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Denediniz ve çalışmıyor mu? Bu özelliğin telefonunuzda devre dışı bırakıldığı anlamına gelir. Önce bu özelliği etkinleştirmeniz gerekir. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  • Ayarlara git.
  • Gelişmiş Özellikler’e tıklayın.
  • Hareket ve Hareketler’e tıklayın.
  • Yakalamak için Palm tokatlamak açın.

Artık avucunuzu kaydırarak ilk ekran görüntünüzü yapmaya hazırsınız! Yakalamak istediğiniz blog gönderisini veya Facebook durumunu bulun ve elinizin kenarını ekranda kaydırın. Samsung A20’niz ekran görüntüsünü yakaladı ve galerinize kaydetti.

Kaydırırken ekrana dokunmanız gerektiğini unutmayın. Bazı insanlar bu özelliğin telefonlarında çalışmadığından şikayet ettiler ancak bunun üzerinde hızlıca kaydırıldıkları ortaya çıktı.

NE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMALIYIM?

Ekran görüntüleri hayatımızın kalitesini ve diğerleriyle iletişimimizi geliştirdi. Çoğu insan gibiyseniz günlük olarak arkadaşlarınızla tonlarca ekran görüntüsü alıyorsunuz. Sosyal medyada biriyle yaptığınız bir konuşmayı ekran görüntüsü vermek ve ardından arkadaşınıza göndermek cazip gelse de sizi her zaman iyi bir fikir olmayabileceği konusunda uyarıyoruz.

Ekran görüntülerini yasaklayan platformlarda sizi sıkıntıya sokabilir. Ayrıca sohbetleri karıştırmak ve yanlış kişiye ekran görüntüleri göndermek kolaydır. Öte yandan ekran görüntüsü almak isteyebileceğiniz şeylerin bir listesi:

Önemli bilgiler – Çevrimiçi gördüğünüz önemli bilgileri kaydetmenin en kolay yolu ekran görüntüsünü vermektir. Nerede bulacağınızı her zaman bileceksiniz.
Sayılar – Ekran görüntüleri göründüğünden insanların çoğu sayı yazmayı bıraktı. Onları ekran görüntüsü almak daha güvenlidir çünkü özellikle aceleniz varsa sayı yazarken hata yapabilirsiniz.

Memes – Komik memlerin ekran görüntüsünü almayan ve arkadaşlarına gönderen bir kişi var mı? Bazı insanlar her zaman uygun olanı gönderebilmeleri için kendi mem koleksiyonuna bile sahiptir.

Tarifler – Bir tarifin ekran görüntüsünü yazmaktan daha hızlıdır. Bu yemeği yapmaya karar verdiğinizde tekrar tekrar google’a ihtiyacınız kalmaz. Galerinizde orada olacak. Ayrıca tarifleri arkadaşlarınızla paylaşmanın hızlı ve kolay bir yoludur.

İlham – Birçok kişi ilham verici şeyleri yakalamak için ekran görüntüleri kullanır. İstediğiniz her şeyin ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Alıntılar şiirler hayalinizdeki ev veya ziyaret etmek istediğiniz yer. Sizi daha iyi hissettiren ve sizi hedeflerinize doğru çalışmaya motive eden her şey.

Bu makalenin faydalı olduğunu ve Samsung A20’nizde nasıl ekran görüntüsü alacağınızı bildiğinizi umuyoruz. Çoğu insan gibiyseniz günlük olarak ekran görüntüsü alıyorsunuz. Bu ilginç bir fenomen ve bunun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyoruz.

Genellikle ekran görüntünüz nedir? Ekran görüntülerinizi kendiniz için tutuyor musunuz yoksa arkadaşlarınızla mı paylaşıyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde görüşünüzü diğer kullanıcılarla paylaşmaktan çekinmeyin.