Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus sorunları

Samsung 2019 yılında amiral

Samsung 2019 yılında amiral gemisi oyununu bugün mevcut olan en iyi Android akıllı telefonlardan ikisi olan Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus ile artırdı . Onlar Samsung’un son birkaç yıldaki gelişmiş tasarım çabalarının doruk noktası ve görsel olarak çarpıcı akıllı telefonları.

Oldukları kadar iyi Galaxy Note 10 cihazları problemsiz değildir. İşte bazı Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus ile ilgili bir çok sorun ve bunları çözmenin olası yolları.

Sorun 1: Kayıtsız parmak izi telefonun kilidini açması

Ekim ayında cihaz sahipleri ekrandaki parmak izi tarayıcı ile büyük bir güvenlik açığı keşfetti . Hata kayıtsız parmak izi bulunan kişilerin telefonun kilidini açmasına ve Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 telefonlarında görünmelerine izin verdi.

Raporlara göre parmak izi tarayıcıya bazı saydam nesneler koymak Samsung’un en yeni akıllı telefonlarına herkesin girmesine izin veriyor. Nesneler şeffaf bir ekran koruyucusundaki her şeyi ve plastiği temizlemek için telefon kılıfını içerir. Samsung bir ekran kapağının özellikle bir silikon kapağın suçlandığına inanıyordu.

Potansiyel çözümler:

Samsung ekim ayında bir hatayı açıkladı ve kusuru giderdi. Düzeltme eki sorunu tamamen çözüp çözemediğini bilmiyoruz çünkü düzeltme eki notları yalnızca ekranın kaplandığını gösterir.
Hala sorunla karşılaşıyorsanız ekran koruyucuyu kaldırın ve parmak izlerinizi yeniden kaydedin.

Sorun # 2: Yanlışlıkla ekran dokunuyor

 

6.8 inçlik büyük ekranıyla Galaxy Note 10 Plus tutulması en kolay telefon değil. 6.3 inçlik ekranı daha küçük olan Galaxy Note 10 bile bazı insanlar için bir angarya olabilir. Bu büyük ekranlar Kenar uygulamaları panelini açma ve ekranı uyandırma gibi yanlışlıkla ekran dokunuşlarına ve etkileşimlerine neden olabilir.

Karmaşık konular kavisli taraflardır. Fotoğraflarda harika görünüyorlar ancak yanlışlıkla ekran dokunuşlarının oluşması daha olası.

Potansiyel çözümler:

Açma Kaza dokunmatik koruması ile görüntü Ayarlar bölümünde.
Kenar ekranını devre dışı bırakın.

Wake to Wake özelliğini devre dışı bırakın. In Gelişmiş özellikleri üzerinde Ayarlar içinden bölümüne dokunun Hareketler ve jestler . Oradan kaldırmak için uyandırmak için Kaldır’a dokunun .

Sorun 3: S Kalem çalışmıyor

Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus’ın öne çıkan özelliği telefonlara ilk etapta kendi adlarını vermelerini sağlayan şey: S Pen . Küçük aksesuar akıllı telefon kalemi baskı hassasiyeti düşük gecikme süresi ve daha fazlası gibi özellikler sayesinde inananlara kaptırıyor. İki yeni Galaxy Note telefonunda resimler çekebilir ve medya oynatımını hava hareketleriyle kontrol edebilirsiniz.

 

Ancak bazı insanlar gelmiş sorunları vardı S Pen ile. Sorunlar telefondan S Pen’i tanımadığı için tutarsız vuruşlara kadar uzanıyor.

Potansiyel çözümler:

Telefon kılıfını çıkarın. Bazı durumlarda telefonla S Pen arasındaki bağlantıyı kesebilecek metal ve mıknatıslar bulunabilir.

Ekran koruyucuyu çıkarın. Telefonla S Pen arasındaki bağlantı iyi olsa bile ekran koruyucu S Pen kullanırken tutarsız hareket ve baskıya neden olabilir.

S Pen ucunu değiştirin. S-Pen darbeleri tutarsızsa ucu değiştirme zamanı gelebilir. Neyse ki Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus S Pen için birkaç yedek ipucu içerir.

S Pen’i başka bir uyumlu Galaxy Note akıllı telefonla kullanın. Bu sorunun S Pen veya başka bir şeyle olup olmadığını size bildirir. İkinci bir Not cihazınız yoksa en yakın taşıyıcı mağazayı veya elektronik mağazayı ziyaret edin.

Sorun # 4: Zayıf sinyal gücü

 

Etrafınıza bir bakın ve insanlar düşük sinyal gücü bildirdiğini göreceksiniz . Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus’larındaki çubuk sayısını yalnızca bir önceki için daha az çubuk görmek için başka bir telefondaki çubuk sayısı ile karşılaştırırlar.

Çubuk sayısının telefonun sinyal gücünü tam olarak temsil etmediğini not etmek önemlidir. Bununla birlikte bazı Galaxy Note 10 ve Note 10 üniteleri için gerçek bir sorun gibi göründüğü yeterince rapor var.

Potansiyel çözümler:

Wi-Fi’den çok daha sık kullanıyorsanız Wi-Fi aramasının Ayarlar’da etkin olduğundan emin olun. Aramaları hücresel şebekeniz yerine Wi-Fi şebekesi üzerinden yönlendirir.

Yardım için operatörünüze danışın.

Sorun # 5: Uygulamalar tüm ekranı kaplamıyor

 

Daha uzun boylu akıllı telefonlara geçişle uygulama geliştiricileri daha uzun süre dikkat çekerek daha uzun boylu ekranlara uyum sağlamak için uygulamalarını güncelledi. Ancak hala ekstra emlaktan yararlanamayan bazı uygulamalar var. Facebook YouTube Twitter ve daha fazlası gibi iyi bilinen uygulamaların bu sorunu yoktur ancak daha küçük uygulamalar tüm ekranı kullanmayabilir.

Potansiyel çözümler:

Ayarlar’da Ekran üzerine dokunun . Tam ekran olmayan herhangi bir uygulama için uygulamaya dokunun ve Tam Ekran’a dokunun .

Ekranın tamamını kullanmayan herhangi bir uygulama ekranın altında küçük bir açılır pencereye sahip olacaktır. Uygulamayı tam ekran moduna geçirmek için üzerine dokunun.

Sorun # 6: Düşük pil ömrü

 

Galaxy Note 10 ve Not 10 Artı onların büyük boyutları ile gitmek büyük pillere sahipler ama insanlar bildirildi hayal kırıklığı pil ömrünü iki telefonu olan.

Sorun bunun çeşitli faktörlerden kaynaklanıyor olabilir . Belki bir uygulama haydut gitti ve telefonunuzun bataryasını mahvediyor. Belki telefonunuz zayıf sinyal gücünü gösterir. Belki bu iki ve diğer faktörlerin bir kombinasyonudur. Sebep ne olursa olsun zayıf pil ömrü akıllı telefon deneyimine zarar verebilir.

 

Potansiyel çözümler:

Telefonunuzu tekrar başlatın. Bu bu noktada bir memedir ancak basit bir yeniden başlatmanın pil ömrünü nasıl geliştirebileceği veya diğer sorunları çözebileceği konusunda şaşıracaksınız.

Bir uygulamanın pil kullanımının anormal olup olmadığını görün. Ayarlar bölümünde Cihaz bakımı bölümüne gidin ve Batarya kullanımı üzerine dokunun .

Her Samsung akıllı telefon şirketin pil optimizasyon aracına sahiptir. Kullanmak için Ayarlar içindeki Batarya bölümüne gidin . Buradan optimize etmek istediğiniz uygulamalara dokunun ve Güç Tasarrufu öğesine dokunun .

Telefonunuzun sinyal gücünün iyi olduğundan emin olun. Zayıf sinyal gücü telefonunuzun daha sıkı çalıştığı ve bataryanın daha hızlı biteceği anlamına gelir.

Telefonu bir taşıyıcı aracılığıyla satın aldıysanız bunlar bloatware ile birlikte geliyor. Bunlar telefonunuza önceden yüklenmiş olan taşıyıcı markalı uygulamalardır. Bu uygulamaları Ayarlar’dan devre dışı bırakabilirsiniz.

Güvenli Mod’a girin. Bu telefonunuzun zayıf pil ömrünün Google Play Store’dan veya başka bir yerden indirdiğiniz bir uygulamadan mı kaynaklandığını bilmenizi sağlar. Aşağıda Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus’ta Güvenli Mod’a nasıl girileceğini görebilirsiniz.

Sorun 7: “Rafine resim” bildirimi

Samsung Galaxy Note 10 Plus kamera incelemesi kahraman çekim

Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus akıllı telefonlarda bulunan en iyi kameralardan bazılarını içermektedir . Bununla birlikte Kasım ayında yapılan güncelleme görünüşte “rafine resim” hatasını getirdi. Etkilenen cihaz sahiplerine göre bildirim kaybolmaz ve yalnızca telefonu yeniden başlattıklarında görevden alınır.

Potansiyel çözüm:

Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus ‘arkaplan işleme yönetimini kapatın. Bunu yapmak için Ayarlar’da Cihaz bakımı üzerine dokunun ve ardından Pil üzerine dokunun . Oradan Kamera uygulamasını bulun ve Uyumaya koy seçeneğini kapatın .

Sıfırlama donanım sıfırlama Güvenli Mod’da önyükleme ve önbellek bölümü nasıl silinir
Samsung Galaxy Note 10 S Pen ile arkadan görünüm

Galaxy Note 10 / Note 10 Plus ile yumuşak sıfırlama

Ekran duyarlıysa:

Gücü ve ses kısma düğmelerini basılı tutun ardından iki kez Kapat düğmesine dokunun .
Bildirim panelini açmak için aşağı kaydırabilir Ayarlar çarkı yanındaki Güç simgesine ve ardından Kapat seçeneğine dokunabilirsiniz .

Ekran yanıt vermiyorsa:

  • Güç ve ses düğmelerini yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
  • Galaxy Note 10 / Note 10 Plus’a sıfırlandı
  • Telefonu kapat.
  • Sesi açma ve güç düğmelerini basılı tutun.
  • Yeşil Android logosu göründüğünde iki düğmeyi de bırakın.
  • Seçimi Verileri Sil / Fabrika ayarlarına sıfırla arasında geçiş yapmak için ses kısma düğmesine basın .
  • Verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla seçimini yapmak için güç düğmesine basın .
  • Seçimi Evet olarak değiştirmek için ses kısma düğmesine basın – tüm kullanıcı veri ayarlarını silin .
  • Evet – tüm kullanıcı verilerini silmek için güç düğmesine basın .
  • Sıfırlama bittiğinde Sistemi şimdi yeniden başlat seçeneğini seçmek için güç düğmesine basın .

Güvenli moda önyükleme

  • Telefonu kapat.
  • Ekranda Galaxy Note 10 veya Galaxy Note 10 Plus adı beliren güç düğmesini basılı tutun .
  • Bir kez Samsung görünür güç düğmesi ve derhal basın bırakın ve düğme basılı hacmini tutun.
  • Telefon yeniden başlatmayı bitirene kadar ses kısma düğmesini basılı tutmaya devam edin.
  • Ekranın sol alt köşesinde Güvenli mod gördüğünüzde ses kısma düğmesini bırakın .

Önbellek bölümünü sil

  • Telefonu kapat.
  • Sesi açma ve güç düğmelerini basılı tutun.
  • Android logosu göründüğünde ses açma ve güç düğmelerini bırakın.
  • 30 ila 60 saniye arasında bir yerde bir yükleme sistemi güncelleme mesajı göreceksiniz .
  • Sistem kurtarma menüsü seçeneklerinde önbellek bölümünü silme seçimine geçmek için ses kısma düğmesine basın .
  • Önbellek silme bölümünü seçmek için güç düğmesine basın .
  • Seçimi evet olarak değiştirmek için ses kısma düğmesine basın .
  • Evet seçmek için güç düğmesine basın .
  • Sistemi şimdi yeniden başlat seçeneği göründüğünde aygıtı yeniden başlatmak için güç düğmesine basın .