Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S10’da Kamera Deklanşör Sesi Nasıl Kapatılır?

Samsung Galaxy S10’da Kamera

Samsung Galaxy S10’da Kamera Deklanşör Sesi Nasıl Kapatılır? Bugün sizlere Galaxy S10 modelinde deklanşör sesini kapatmayı anlatacağız. İşte detaylar…

Android cihazların çoğu fotoğraf çekerken bir tıklama sesi yada bip sesi çıkarmaktadır. Bu telefon kamerası ile harika çalışan düzgün bir özellik olarak görülse bile bazı ortamlarda çıkan deklanşör sesi sizi rahatsız edebilir. Yada gizli çekilecek bir an olduğunda ses sizi ihbar edebilir.

Kamera deklanşör sesini kapatmak isterseniz eğer iki yolu bulunuyor. Açık konuşmak gerekirse yukarıda ihbar dedik ama bu ders sırasında dersin görüntüsünü almak istediğinizde ses çıkarıp dikkatleri bozmamak için kapatmaya yarayan bir amaç ile anlatacağız.

Deklanşör sesi kapatma işlemi

Birinci yöntem telefonun arayüzünde telefonu sessize almak oluyor. Sonuç olarak telefonda üç farklı mod bulunuyor. Sesli- sessiz ve titreşim. Eğer sessiz veya titreşim moduna alırsanız ses çıkmadan fotoğraf çekebileceksiniz.

İkinci yöntem ise kamera uygulaması üzerinden veya kamera çekme tuşuna iki kez basıp kamera uygulamasını açın. Daha sonra kamera ayarlarından kamera simgesi çark simgesine basın. Ayarlar menüsü geldiğinde deklanşör sesi özelliği için alt kısma inin ve kapatın.

Hepsi bu kadar.