Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın Özellikleri!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Samsung

Bu yazımızda sizlere Samsung Galaxy Tab S6 Lite hakkında bilgi vereceğiz. 7mm kalınlığında 467g ağırlığında gelen cihaz küçük sırt çantası ile kolay bir şekilde taşınabilir. Tabletin arka kısmı camdan değil alüminyumdan yapılmıştır. Bu durum herhangi bir düşmeye karşı anında parçalanmasına engel olur.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite iki renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Bu renkler; Angora Mavisi ve Oxford Grisi. 10.4 inç ekran boyutuna ve %81.6 ekran-gövde oranı bulunmaktadır. Tab S6’da olduğu gibi cihazın arkasında S Pen için bir yuva aramanıza gerek yok. S Pen bu sefer manyetik olarak geldi. Manyetik olduğu için tabletin arka kısmına ve yanlarda birçok yerine tutturabilirsiniz.

Galaxy Tab S6 Lite’ın yüz tanıma özelliği bulunuyor. Fakat düşük ışıkta başarılı bu durum başarılı olmayabilir. Tablet 4GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip. Fakat 128GB’lık bir sürüm ile depolama alanını iki katına çıkarabilirsiniz. Çok yönlü işlemci olan Exynos 9611 Octa Çekirdek yonga seti üzerinde çalışır.

Tablet işlemcisini Snapdragon 855’den karşılıyor. Tabletinizde fotoğraf ve video düzenleme gibi yoğun programlar için bir cihaz arıyorsanız daha güçlü yonga seti ile daha pahalı model aramaktan iyidir. 7040 mAh batarya ile dolu olan Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın bataryasının çabuk bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.